LENOVO IDEAPAD 500 - 15ISK UYUM

mf0411

APPRENTICE
31 Ara 2017
2
0
0
40
Merhaba arkadaşlar;

Laptop uma mac os sierra yada high sierra hangisi daha iyi ise kurulum yapmak istiyorum konu başlığında yazdığım modele kurmam durumunda karşılaşacağım sorunlar nelerdir ve özel hazırlanmış uyumlu olan imaj varmıdır. Şimdiden teşekkürlrer

Ediko

MASTER JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
6 Ocak 2017
1,388
990
1,401
Sistemine her ikisinide kurabilirsin ancak öncelikle sierrayı tavsiye ediyorum. Çünkü Sierra ikinci ekran kartı sorun çıkarmaz. Daha sonra ikinci ekran kartını Rehberler bölümününde mevcut olan "Laptoplarda İkinci Ekran Kartını Kapatmak" isimli konuda anlatılan hususları yaparak kapatabilir ve müteakiben high Sierra ya App Store üzerinden güncelleme yapabilirsin.

Ayrıca;
Senin sistemin ile benim sistem aşağı yukarı aynı gözüküyor. Sadece ikinci ekran kartı farklı birde bilgisayarın markası.
Asus K555UQ-DM028DC i5-6200U Sierra ve High Sierra İçin EFI Kurulum Paketi (DSDT_SSDT_Kext) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu linkini verdiğim konudan benim EFI klasörümün yedeği var. Buradan yükleyeceğin dosyaları kurulum dosyasını yazdıracağın USB de bulunan EFI klasörünün içeriği ile değiştirerek bir deneme yapmanı tavsiye ederim. Belki hiç uğraşmadan kurulumu tamamlayabilirsin.

Sonuçlarını buradan paylaşırsan diğer arkadaşlar için de örnek olacaktır.

BootLoader
OpenCore 1.0.1 (Dev) / Sonoma
Laptop Modeli
Asus VivoBook x571li-bq377
İşlemci Modeli
Intel Core i7-10870H
Grafik Kartı
Intel(R) HD Graphics 630 & Nvidia Geforce 1650Ti
Ses Kartı Modeli
Realtek Alc 255 (Alc_ID:18)
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM4350 (BT BCM2045A0 Bluetooth 4.0)
Disk ve RAM
Crucial P5+ M2 1TB SSD - 16GB DDR4 2667 Mhz

YoqOsX

APPRENTICE
15 Eki 2018
1
0
0
46
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler