Merhaba Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bu cihaz için kurulum sonrası sorunlarım var. bu model cihaz bu forumda suanda ilk ve yardımlarınız sayesınde kurulum sonrası sorunları çözersek rehber oluşturacagım ki diğer arkadaşlarımız faydalansın. Ayrıca buradan @oguzhantasdemir bana cok yardimci oldu kendisine tesekkur ediyorum
-Sorunlar:
1. wifi çalışmıyor
2.pil göstergesi, "sistemde bi yerde gördüm tik atıyorum tik kalkıyor olmuyor ve "0" görünüyor
3.direk başlatma elma logosu gelme sorununu çözemedim forumda okudum ama anlamadım config / -v silin diye gördüm config nerde bu işaret nerde bilmiyorum & kurulum sonrasi usb icinde config dosyami bulamadim
4.wi-fi için yapılacak bisi yok ise en iyisinden tak çalıştır usb wi-fi tercihiniz ne olur
5.Sistem stabil çalışır mı çünkü proje çalışacağım korkmama gerek varmıdir
6.geforce 940mx ekran kartını kullanma imkanım varsa nasıl yapabilirim.
-Sorunlar:
1. wifi çalışmıyor
2.pil göstergesi, "sistemde bi yerde gördüm tik atıyorum tik kalkıyor olmuyor ve "0" görünüyor
3.direk başlatma elma logosu gelme sorununu çözemedim forumda okudum ama anlamadım config / -v silin diye gördüm config nerde bu işaret nerde bilmiyorum & kurulum sonrasi usb icinde config dosyami bulamadim
4.wi-fi için yapılacak bisi yok ise en iyisinden tak çalıştır usb wi-fi tercihiniz ne olur
5.Sistem stabil çalışır mı çünkü proje çalışacağım korkmama gerek varmıdir
6.geforce 940mx ekran kartını kullanma imkanım varsa nasıl yapabilirim.