Yapman gereken alttaki rehberi takip etmek ve rehberdeki macIASL içinde [bat] yamaları altından Lenovo uyumlu yamayı belirleyip bunu uygulaman.
DSDT / SSDT Düzenleme Rehberi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
benim sistemimi destekleyen bulamadım depodan. Fakat Benimle aynı özelliklerde olan IDEAPAD 510 ISK destekleyen buldum fakat compile kısmında error veriyor.
benim sistemimi destekleyen bulamadım depodan. Fakat Benimle aynı özelliklerde olan IDEAPAD 510 ISK destekleyen buldum fakat compile kısmında error veriyor.
ISK IKB fark ediyor mu onu da bilmiyorum
edit: yaptım kext kurduktan sonra yeniden başlattım ve yüzde geldi yani sorun düzeldi. fakat bilgisayarı kapattım açtıktan sonra bu sefer simge tamamen gitmiş
ISK IKB fark ediyor mu onu da bilmiyorum
edit: yaptım kext kurduktan sonra yeniden başlattım ve yüzde geldi yani sorun düzeldi. fakat bilgisayarı kapattım açtıktan sonra bu sefer simge tamamen gitmiş
EDİT 2= SORUNUM ÇÖZÜLDÜ. AYNI modele sahip arkadaşlar sorun yaşarsa, rehberde anlatılan işlemleri yapıp [bat]yamaları altından LENOVO IDEAPAD 700 olan yamayı seçin ve daha sonra DSDT dosyasını kaydedin. Kaydettikten sonra Clover Configurator aracılığıyla EFI>CLOVER>ACPI>ORIGIN içine kaydettiğiniz dosyayı kopyalayıp bir geri klasördeki patch içine yapıştırın. Daha sonra yine rehberde verilen kext dosyasını kurup bilgisayarı yeniden başlatın sorununuz çözülmüş olacaktır.
EDİT 3= ANLATTIĞIM İŞLEMLERİ YAPINCA BAŞARIYLA OLUYOR FAKAT YİNE GÖRDÜM Kİ BİLGİSAYARI KAPATIP TEKRAR AÇINCA YİNE KAYBOLUYOR NEDENİNİ ANLAYAMADIM