Kurulumdan sonra tekrar USB ile boot ediyorsun değil mi?Hocam bu EFI ile kurulumu yaptım, fakat şu anda da boot ediyorum Apple logosundan sonra tekrar restart atıyor.
Olabilir. Mümkünse farklı bir diske kurulum yapman daha sağlıklı olacaktır. Windows'un lisanslı bulunduğu diskleri, kimse riske atmak istemez.aynı hocam tekrar reset atıyor, disk içerisinde Lenovonun kendine ayırdığı bir bölüm var tekrar kurtarmak için ondan olabilir mi ?
Yoooo hazır olmaz Hepimiz bu yolda ciddi cefalar çektik, biraz emek sarfedelim ve çözümü kendimiz bulalım değil mi?Hocam farklı bir diskim yok, anlamadığım millet uçurmuş bende mi sorun var anlamadım
EFI içerisini atayım birde ekstra bir kod vs eklenecek mi diye bakar sanız iyi olur.
Clover - Google Drive
Boot Args'daki komutları silerek tekrar deneyebilir misin?şu an çok az doluyor ve restart atıyor bu da bir ilerleme
İstersen Sierra 10.12.6 dene, daha stabildir. Ben bile hala Sierra kullanıyorum, daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirizHala aynı hocam ya :/ Çıldırıcam .d
10.13 kuruyorum ondan mı acaba ya ?
Rahatına bak..Yarına kalır ancak hocam, şirkette 100MB hat var ordan asılıyorum
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.