Sierra veya High Sierra kurabilirsin. Ethernet ve ses uyumlu. Wifi kartin intel oldugundan ne yazik ki uyumsuz fakat uygun alternatif olarak piyasada bir cok ornegi vardir. Ornegin; USB-N10 NANO | Ağ Ürünleri | ASUS Türkiye veya TP-Link TL-WN821N - USB Controller - WLAN - 300 Mbps - USB - Nanokatalog
Dahili wifi almak istersen, vaziyet bazi lenovolarda cok dertli. Boyle bir niyet icinde olursan, Whitelist olayini arastirabilirsin (riskli ve maliyetli)
Nvidia optimus'dan dolayi calismaz. BIOS'dan mutlaka "UMA ONLY" secenegini aktif etmeyi unutma. Intel HD Graphics 530 config ile sorunsuz tanitabilirsin..
Calismayacak olan diger donanim ise kart okuyucu olabilir (eger bilgisayarinda dahili olarak varsa)
@barisyasmin dostum ben asus n 10 kullanıyorum fakat çekim gücünden memnun değilim yavaş kullandırıyor interneti
bahsetmiş olduğun wn8121N tavsiye edermisin yoksa daha iyisi varmı piyasada almayı düşünüyorum görüşlerini bekliyorum.
WN821N bende kullandım ve şu şekilde diyebilirim ki; modem ile aranda 5m varsa internette gezebilirsin ve youtube'da 480P çözünürlükte takılabilirsin. Ama öyle güzel bir performans ne yazık vaad etmiyor USB modüller. Yerleşik çözüm olarak şiddetle önerim bilgisayarının konnektörlerine uyumlu (halfmini, NGFF veya M2.Sata) bir dahili wifi & bluetooth sipariş edebilirsin.
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.