Hocam çift işletim sistemli bir Cihaz olacak, her ikisini de kurdum fakat şu var Win10 ve MacOs Sierra videonuzu izledim bı Windows'un boot için kullanılan EFI bölüntüsünü açamıyorum nedense ?
Windows EFI'sine erişmendeki amaç nedir? Dualboot olarak ayrı disklerde win + mac kullanacaksan, öncesinde windowsu, sonrasında mac kurulumunu tamalayacaksın ve clover bootloader kurulumunu da dilediğin gibi düzenleyebilirsin
Hocam yanlış videoyu izlemişim öncelikle Şunu söyliyeyim Clover kurdum başlangıçta boot0af : error hatası veriyor, zaten bu bootloader sorunlarından bir Türlü çıkamadım çözüyorum diyorum yine patlatıyoruz .d
Hocam yanlış videoyu izlemişim öncelikle Şunu söyliyeyim Clover kurdum başlangıçta boot0af : error hatası veriyor, zaten bu bootloader sorunlarından bir Türlü çıkamadım çözüyorum diyorum yine patlatıyoruz .d
BIOS ayarlarında sorun görünmüyor. Boot Mode: UEFI yaparak sistemini yeniden başlat ve Clover bootloaderi UEFI yöntemindeki gibi kurarak dene
Benzer cihaz bende de vardı, kanını bilirim Lenovo'nun
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.