Lenovo IdeaPad Z500 OpenCore macOS Big Sur EFI Kurulum Paketi

afacanc38

APPRENTICE
21 May 2022
14
3
21
Ekran Resmi 2022-06-08 12.29.48.png

🟢 Çalışıyor 🔴 Çalışmıyor
CihazModelDurum
Grafik KartıIntel HD Graphics 4000🟢
Wi-FiQualcomm Atheros AR9485 Wireless Network Adapter*🟢
EthernetRealtek Semiconductor Co., Ltd. RTL810xE PCI Express Fast Ethernet controller🟢
SesIntel Corporation 7 Series/C216 Chipset Family High Definition Audio Controller🟢
Dokunmatik YüzeyELAN TouchPad (sanırım)🟢
BluetoothWi-Fi ile aynı olacaktı sanırım🔴
Güç Yönetimi-🔴
Ekran parlaklığını ayarlama-🔴
* Wi-Fi çok yavaş çalışıyor. Sebebini çözemedim. Ethernet ise ilk başlarda (özellikle açılışta) çok yavaş çalışıyor ama kullandıkça düzeliyor.

EFI klasörü:

⚠ OpenCore sürümü eski ve henüz acemi olduğum için güncelleme işlemleri bana çok karışık geldi. Bu nedenden dolayı OpenCore'u güncellemedim. Bu nedenden dolayı config.plist dosyasını OpenCore Configlator ile açmayın. Bunun yerine ProperTree kullanın.

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Lenovo IdeaPad z500
İşlemci Modeli
Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz
Grafik Kartı
Intel HD Graphics 4000 & NVIDIA Corporation GK208M [GeForce GT 740M] (rev a1)
Ses Kartı Modeli
Intel Corporation 7 Series/C216 Chipset Family High Definition Audio Controller (rev 04)
Ağ Aygıtları
Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL810xE PCI Express Fast Ethernet controller (rev 05) & Qualcomm Atheros AR9485 Wireless Network Adapter (rev 01)
Disk ve RAM
500 GB SSD & 8 GB DDR3
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler