Merhaba bu laptopu almak istiyorum. Yazılım, yapay zeka ve oyun amaçlı kullanmak istiyorum. Hackintosh olmasa bile zaten linux kullandığım için amd olması işime geliyor. Rocm için henüz destek yok ama benzer olduğu için gfx1032 yi gfx1030 olarak override edip kullanabiliyormuşuz.
Reddit linki
NootRX ile amd dgpu kullanımı mümkün hale geldiği için yine hackintosh uyumlu laptop araştırdım. Proje daha da ilerlemiş. NootRX tarafından desteklenen bir dgpu 6800s. Bu yüzden reddit te önerilmişti. Mac kurabilmek mümkün gibi gözüküyor ama mümkün olsa bile xcode üzerinden ios simulator açılır mı onu merak ediyorum. Amd cpu kullanırken virtualization da problem vardı zamanında o bakımdan emin olamadım.
Ürünün linki
Reddit linki
NootRX ile amd dgpu kullanımı mümkün hale geldiği için yine hackintosh uyumlu laptop araştırdım. Proje daha da ilerlemiş. NootRX tarafından desteklenen bir dgpu 6800s. Bu yüzden reddit te önerilmişti. Mac kurabilmek mümkün gibi gözüküyor ama mümkün olsa bile xcode üzerinden ios simulator açılır mı onu merak ediyorum. Amd cpu kullanırken virtualization da problem vardı zamanında o bakımdan emin olamadım.
Ürünün linki
- BootLoader
- OpenCore
- Anakart Modeli
- Asrock Z790 PG Riptide
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 13700KF
- Grafik Kartı
- Gigabyte Aorus Master RX 6900 XT
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC897
- Ağ Aygıtları
- İntel Killer E3100G (Realtek 8125) & İntel AX210 NGW
- Disk ve RAM
- Kioxia Exceria Pro 1 TB NVMe SSD & Kioxia Exceria Pro 2 TB NVMe SSD & Adata Xpg Lancer 64GB 4400MHz (6000 OC) DDR5 RAM