Herkese merhabalar.
Konu bahsettiğim şekilde Clover ekranında Mac OS X yükleyicisini seçiyorum.
Cloverdan installer a geçerken clover gerekli Kext dosyalarını ve ayarlarını açıyor.
Fakat sorun şu ki Cloverda kextler ve vs. dosyalar açıldıktan sonra hiçbir şekilde bir şey olmuyor.
Simsiyah bir ekran. Installer a ait hiç bir satır yazı akmıyor. Bunu Verbose mode(-v) da yapmama rağmen hiçbir değişiklik yok.
Ayrıca -x komutunu da denedim fakat hiç bir değişiklik yok. Sorun Bios ayarlarım da mı bilmiyorum. Ama daha önce aynı bios ayarlarıyla yükleyiciyi boot etmeyi başarmıştım. Neden böyle oldu anlayamadım.
Bios ile ilgili fotoğraflarımı da atıcam. Şimdiden teşekkürler.
Donanım bilgisi :
Lenovo ThinkPad E460 Core i5 - 6200U Intel HD520 4 GB Ram 500 GB HDD
Win 10 & Sierra (Henüz Olamadı) Model code : 20ets01b00
Konu bahsettiğim şekilde Clover ekranında Mac OS X yükleyicisini seçiyorum.
Cloverdan installer a geçerken clover gerekli Kext dosyalarını ve ayarlarını açıyor.
Fakat sorun şu ki Cloverda kextler ve vs. dosyalar açıldıktan sonra hiçbir şekilde bir şey olmuyor.
Simsiyah bir ekran. Installer a ait hiç bir satır yazı akmıyor. Bunu Verbose mode(-v) da yapmama rağmen hiçbir değişiklik yok.
Ayrıca -x komutunu da denedim fakat hiç bir değişiklik yok. Sorun Bios ayarlarım da mı bilmiyorum. Ama daha önce aynı bios ayarlarıyla yükleyiciyi boot etmeyi başarmıştım. Neden böyle oldu anlayamadım.
Bios ile ilgili fotoğraflarımı da atıcam. Şimdiden teşekkürler.
Donanım bilgisi :
Lenovo ThinkPad E460 Core i5 - 6200U Intel HD520 4 GB Ram 500 GB HDD
Win 10 & Sierra (Henüz Olamadı) Model code : 20ets01b00