Lenovo V310 15IKB

bugra

APPRENTICE
29 Ağu 2018
90
21
71
Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.7GHz
Memory: 8192MB RAM
Intel(R) HD Graphics 620
AMD Radeon (TM) 530
Wifi: Intel Dual Band Wireless AC 3165 - AYRICA Elimde Atheros AR5B95 var.

Amd ekran kartını kullanmak istemiyorum. Çalışmasa da olur benim için zaten dd3 3 ve 2 gb belleği var, canı isterse çalışssın yani.

Kurulumu gerçekleştirebilir miyim ?
Mojave indiriyorum bu arada.
Mojave indiriyorum bu arada
Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.7GHz
Memory: 8192MB RAM
Intel(R) HD Graphics 620
AMD Radeon (TM) 530
Wifi: Intel Dual Band Wireless AC 3165 - AYRICA Elimde Atheros AR5B95 var.

Amd ekran kartını kullanmak istemiyorum. Çalışmasa da olur benim için zaten dd3 3 ve 2 gb belleği var, canı isterse çalışssın yani.

Kurulumu gerçekleştirebilir miyim ?
Mojave indiriyorum bu arada.

Son düzenleme:

bugra

APPRENTICE
29 Ağu 2018
90
21
71
Harici ekran kartını tanıtamazsın. Hd620 tanıtabilirsin. Laptopun için buradaki kurulum adımları ile kurulum yapmayı dene. 29satnam/LenovoHackintosh İntel wifi desteklenmiyor. Ar5b95 (AR9285) wifi kartını tanıma ihtimalin yüksek. Bu Araç Atheros kextini kur. Araçlar - Kext Updater ( Güncel kext ve Nvidia Sürücü indirme Uygulaması )
Hocam merhaba farklı disklere kurulum yapacağım ikisi gpt bu disklerin. lakin dil seçme yerinde donuyor kurulum geçemiyorum ayrıca fastbootu kapayamıyorum çünkü biosta öyle bir şey yok. farklı usb portlerında deneyeceğim son kez.
Hocam türkçe'yi seçiyorum ileriye bastığımda ilerlemiyor Öylece kalıyor şu an bekliyorum hala aynı ekrandayım bakalım ne kadar süre Bekletecek

Son düzenleme:

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
35
Diyarbakır/Amed
Paylaştığım linkte, kurulumda ig platform id 0x12345678 girip kurulumu yaptıktan sonra ise Clover bootloaderi kur. Ondan sonra ise senin cihazın için paylaştığı Efi dosyalarını kopyala. Ardından sistemi yeniden başlatırken ig platform id yi 0x59b10000 olarak ayarlı değilse değiştirip sistemini başlat.

bugra

APPRENTICE
29 Ağu 2018
90
21
71
Appstoreda güncelleme geldi yükledim şua pc açılmıyor hata bu şekilde: Safe modda açılmıyor logo yerinde engel simgesi çıkıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:

bugra

APPRENTICE
29 Ağu 2018
90
21
71
Bu konudaki işlemi yapıp clover bootloaderi günceleyip dene. Ek olarak kexleri günceleyip dene. Windows Üzerinden Clover Güncelleme
Olmaz ise Clover boot menüde iken boşluk tuşuna basıp, vebrose mode seçip, aldığın hatanın görselini paylaş.
hocam anladığım kadarı ile bütün kurduğum kextler güncel şuan. daha önce bu appstore güncellemesini aldığımda hata kodu almıştım onu da paylaşacağım. şuan güncellemeyi yapmaya korkuyorum.

bu da dün kext güncellemeden önce doğrudan indirip kurduğumda aldığım hata;
bu arada resimleri başka siteden upload etmek durumunda kaldım kusura bakmayın site kabul etmiyor.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden. Sona geldim sanırım artık.

Moderatörün son düzenlenenleri:

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,833
7,599
4,401
Forum resimleri kabul etmiyor çünkü max 512 kb boyut sınırı var. Ayrıca forum hizliresim'de sevmiyor ve tekrarı halinde uyarı cezası veriyor. Bunlara dikkat ederek resimleri kabul edilen boyutlarla foruma ekle ya da hizliresim harici bir kaynak kullan.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

bugra

APPRENTICE
29 Ağu 2018
90
21
71
Hocam anladığım kadarı ile bütün kurduğum kextler güncel şuan. Daha önce bu appstore güncellemesini aldığımda hata kodu almıştım onu da paylaşacağım. şuan güncellemeyi yapmaya korkuyorum.

bu da dün kext güncellemeden önce doğrudan indirip kurduğumda aldığım hata;

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim şimdiden. Sona geldim sanırım artık.
Gözümü karartıp bastım güncellemeye güncelledi şuan. Asus N10 alacağım gidip.
Hocam merhaba tekrardan. Sierra kurulumu yapıldı gayet tıkır tıkır çalışıyor. ama aklıma high sierra geldi. dil seçim ekranında dili seçiyorum ileri basınca öyle kalıyor. şimdi dediğiniz gibi ig platform id 0x12345678 yapınca da kurulum başlamıyor. ama ilginçtir ki Sierra için paylaşılmış bu CLOVER.zip dosyasını indir - download clover dosyası ile oluyor kurulum yapılıyor ama açılırken falan problem yaşatıyor. Montezuma hocamın paylaşmış olduğu çip setlere göre clover dosyalarında da denedim yine aynı yerde takılıyor. Aynı HS imaj ve efi dosyalarıyla başka bir pcye kurulum yapabiliyorum bu arada ama ilk mesajda belirttiğim lenovo leptopa kurulum yapılmıyor.

Son düzenleme: