Sayfada gerekli dosyalar var.
ÇALIŞANLAR ŞEYLER -Uyuma/Uyanma -HD 630 -SES -WIFI -ETHERNET -NVME SSD ÇALIŞMAYAN ŞEYLER -GTX 1050 [Optimus Sorunsalı] ----------------------------------- Wifi çalışması için:OpenIntelWireless/HeliPort ------------------------------------- Başarılı Kurulum EFI Dosyalarım Herşey çalışıyor...
osxinfo.net
Big Sur için imaj ve kurulum yolu burda.
Herkese selamlar günümüzde yerini sağlamlaştırmış OpenCore Bootloader ile hazırladığım imajları hepinizin kullanımına sunuyorum. Karşılaştığınız sorunları geri dönüş olarak bildirirseniz sorunlarımı kapatabilirim. Bu imaj macOS Big Sur 11.7.1 (20G908) sürümüne aittir. İmaj içinde hali hazırda...
osxinfo.net
Monterey için imaj ve izlenecek yol burda.
Herkese selamlar günümüzde yerini sağlamlaştırmış OpenCore Bootloader ile hazırladığım imajları hepinizin kullanımına sunuyorum. Karşılaştığınız sorunları geri dönüş olarak bildirirseniz sorunlarımı kapatabilirim. Bu imaj macOS Monterey 12.6.5, 12.6.1 ve 12.6 (21G531, 21G217 ve 21G115) sürümüne...
osxinfo.net
Verilen ilk bağlantıdaki efi dosyasını Big Sur için kullanabilirsiniz. Monterey için OpenCore sürümü yükseltmek gerekir ki başladığınızda yardım gelir.