Lenovo Y520 Panic Hatası

Legolas

APPRENTICE
20 Nis 2017
12
6
21
28
Merhabalar

Arkadaşımın laptopuna macOS kurmaya çalışıyoruz fakat bu ekranda takılı kaldık ve herhangi bir çözüm üretemedik.

h7JXDFKMOaK47g5OyLawwJVkuAGf5Zmt.jpeg

keremx5

APPRENTICE
14 Mar 2018
5
0
1
29
hocam kurulum olmadı ki nasıl açalım yeniden başlatmayı kapattık burda kalıyor normalde direk yeniden başlayıp tekrar yükleme ekrannına geçiodu boot os yükleme yerin yani

hamzadural

PADAVAN
16 Ara 2017
124
17
71
26
Bishkek
hocam kurulumu baslatmadan önce -x komutu kullanın veya sade mode secenegini seçip kurulumu öyle deneyin birde başlangıç komutlarınızı paylasırmısınız?

kurduğunuz harddiskte windows varmı

keremx5

APPRENTICE
14 Mar 2018
5
0
1
29
Tamam hocam deniyim, birde windows ssd de kurulu harddiske kurmaya çalışıyorum

-dev-mode=1 dart=0 nv_disable=1 -disablegfxfirmware birde sizin dediğin -x yaptım ama direk bu sefer yeniden başlayıp windowum açıldı olmadı yani yine :)

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,804
7,589
4,401
BIOS ayarlarının Hackintosh için doğru olduğunu kontrol et. BIOS boot= LEGACY olarak ayarla. USB 3.0 portu kullanıyorsan USB 2.0 portu kullanmalısın. Yine aynı şekilde USB 2.0 disk kullan. Ayrıca imaj hatalı inmiş olabilir. Ek olarak EFI / Kurulum Sonrası araçlar içinden senin cihazına uygun config dosyasını belirle ve bunun ismini config.plist olarak değiştirip bunu EFI / CLOVER içindeki ile değiştir.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet