Merhaba, wi-fi kartım desteklemediği için telefondan usb kablo ile bağlamaya karar verdim. Sorun şurda usb ile bağladığım zaman bazen hemen bazen 5 dakika sonra bazen 3 dakika sonra internet kesiliyor sanki kablo çıkmış gibi telefonu hiç haraket ettirmiyorum kablodada problem yok eminim ayarlardan girip baktığımda ip adresi bulamadı gibisinden hata veriyor. Bluetooth çalışıyor ancak onlada bağladığım zaman internet hızı çok aşırı yavaş 1 siteye 10 dakkada giriyor ne yapmalıyım?
Ayrıca şöyle bir konu buldum :Atheros wireless driver OS X 10.11/12 for unsupported cards - LAN and Wireless - InsanelyMac Forum ingilizce bilmediğim için tam anlamadım bilen birileri varsa sanırım internet kartının uyumsuzluğunu gidermişler orda neler oluyor bana biri anlatabilir mi
Ayrıca şöyle bir konu buldum :Atheros wireless driver OS X 10.11/12 for unsupported cards - LAN and Wireless - InsanelyMac Forum ingilizce bilmediğim için tam anlamadım bilen birileri varsa sanırım internet kartının uyumsuzluğunu gidermişler orda neler oluyor bana biri anlatabilir mi
- Laptop Modeli
- Lenovo Yoga 710-14IKB
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7-7500U
- Grafik Kartı
- HD 620 - GTX 960M (Devre Dışı)
- Ağ Aygıtları
- Qualcomm Atheros QCA61x4A (Devre Dışı)
- Disk ve RAM
- 240 GB SSD - 8 GB 2133Mhz Ram