Merhaba;
Lenovo yoga 910 sahibiyim. Dün kurulumla uğraştım. Ama başarılı olamadım. Tüm adımları klavuza göre gerçekleştirdim.
ilk olarak hd 620 ekran kartına uygun config.plist dosyasını değiştirdim fakat diskleri görmedi.
Daha sonra herhangi bir ayar yapmadan kurulum yaptım. Kurulum başarılı oldu fakat yeniden başladıktan sonra kurulu diski seçtiğimde aşağıdaki gibi hata alıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Kurulum derken ilk macos yükleniyor ekranındaki yükleme tamamlandı. Sonra restart ediyoruz. Açılışta clover boot ekranında macos kurulu diski seçip başlatıyoruz. Ama yukaıdaki hata devam ediyor hala çözüm bulamadım.
Lenovo yoga 910 sahibiyim. Dün kurulumla uğraştım. Ama başarılı olamadım. Tüm adımları klavuza göre gerçekleştirdim.
ilk olarak hd 620 ekran kartına uygun config.plist dosyasını değiştirdim fakat diskleri görmedi.
Daha sonra herhangi bir ayar yapmadan kurulum yaptım. Kurulum başarılı oldu fakat yeniden başladıktan sonra kurulu diski seçtiğimde aşağıdaki gibi hata alıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
musabcel dedi: ↑
hocam kurulumu nasıl yaptınız bende de config atınca install gelmedi normal kurunca geliyor ama hata veriyor kuruluma geçmiyor
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi