Merhabalar kolay gelsin. Celeron işlemcili dizüstü bilgisayarıma sanal sierra bile kuramamıştım. Şuan dizüstü değişikliğine gittim ve bu bilgisayara başarılı kurulum yapanlar varmış.
aldığım hata ektedir. Denediğim yollar. USB içinde other klasörü içinde FakeSMC ve NullCPU hariç diğerlerinin yedeklerini aldım sildim. Hata değişmedi.
Bilgisayar raporum: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
aldığım hata ektedir. Denediğim yollar. USB içinde other klasörü içinde FakeSMC ve NullCPU hariç diğerlerinin yedeklerini aldım sildim. Hata değişmedi.
- USB 3.0 portu kullanıyorsanız USB 2.0 portu kullanın. (USB 2.0 kullanıyorum.)
- USB 3.0 Flash Disk kullanıyorsanız USB 2.0 kullanın. (USB 2.0)
- BIOS UEFI ise Legacy olarak deneyin. (İkisinide denedim.)
- Kullandığın harici aygıtlar varsa. Bunları çıkartıp dene. (Yok.)
- Clover Boot Menü / Options / Boot ARG içine cpus=1 komutunu ekleyin.(Denedim. Değişen bir şey olmadı.)
- EFI / CLOVER / Kexts / Others içinde ki kextleri FakeSMC.kext dışındakilerinin yedeğini aldıktan sonra silip tekrar deneyin. (Denedim.)
- Clover Boot Menü / Options / Graphics/ Inject Intel işaretli yada işaretli olmadan deneyin.(Denedim.)
- Clover Boot Menü / Options / Graphics/ Inject EDID işaretli yada işaretli olmadan deneyin.(Denedim.)
- USB /EFI içindeki Kurulum Sonrası Araçlar / Config dosyaları klasöründen donanımınıza uygun olanını belirleyip yine aynı klasördeki rehbere göre hazırlayıp kullanın.
Bilgisayar raporum: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı