Cihazda Mac Os X işletim sisteminin Son sürümü 10.13.2 High Sierra ve Windows 10 Pro yüklüdür. Detaylar Aşagıda verilmiştir.
Cihaz Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Kutusu ve Garanti belgesi mevcuttur.
Masanın üzerinde duran biblonun kasanın kapağına düşmesi sonucu kapağında bir adet ufak göçük vardır. (Resimde kırmızı halka ile belirttim.) Gördüğünüz gibi çok ufak bir göçük belli bile olmuyor.
Mac OS işletim sisteminde sadece Bluetooth donanımı tanıtılamadığından çalışmamıştır. Geri kalan tüm donanım ve özellikler çalışmaktadır.
Mac OS X HİGH SİERRA işletim sisteminde Çalışan Donanım ve özellikler:
500GB Olan Harddiskin 250GB'lık kısmında Mac OS X HİGH SİERRA 10.13.2 Yüklüdür. 250GB'lık kalan kısmında ise Windows 10 Pro yüklüdür.
Bilgisayarı açtığınızda sizden hangi işletim sistemini çalıştırmak istediğiniz sorulur ve istediğiniz işletim sistemini seçerek bilgisayarı sorunsuzca başlatabilirsiniz.
Mac OS X High Sierra 10.13.2 özelliklerinden en önemlisi 6 ve üzeri İntel Çipsetlerin desteklediği H265 video render özelliği. Bu cihaz 7.Nesil Çipsete sahip olduğundan rahatlıkla bu özelliği destekliyor. Bu cihazda rahatlıkla Adobe programları olan After Effects, Illıstratör, Encoder, Photoshop ve Premier programlarını kasmadan ve sorunsuzca kullanabilirsiniz. Özellikle bu programları grafik ve ajansların en çok tercih ettiği MAC OS X işletim sisteminde kasmadan ve kolayca sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. H265 Sadece Mac OS X High Sierra'da mevcuttur. Ve 4K videolar dahil tüm videoları H264'e kıyasla %50 daha fazla sıkıştırarak render almanıza olanak sağlayarak yüksek çözünürlüklü videolarınız daha düşük boyutlara sahip olacak.
Pazarlık sünnettir. Ufak bir pazarlık payı vardır. Herkese iyi günler dilerim.
FİYAT : 1950 TL
SAHİBİNDEN İLAN LİNKİ : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ndows-10-pro-z580-hackintosh-512384721/detay/
İLETİŞİM BİLGİLERİM SAHİBİNDENCOM İLANINDA MEVCUTTUR.
Fotoğraflar :
Aşağıda görüldüğü gibi dokunmatik tuşlar çalışıyor.
1 adet göçük vardır. Farklı açılardan çekilmiştir.
Göçük sorun teşkil etmeyecek kadar küçüktür.
- 3. Nesil İ5 Işlemci (3210M Turbo 3.10GHZ)
- Nvidia GT630M 2 GB Harici Ekran Kartı
- İntel Graphics HD4000 1.5 GB Dahili Ekran Kartı
- 6GB RAM
- 500GB HDD
- 7.Nesil İntel Çipset
- USB 3.0 (2X)
- USB 2.0 (2X) Toplam 4 Adet USB Portu vardır.
Cihaz Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Kutusu ve Garanti belgesi mevcuttur.
Masanın üzerinde duran biblonun kasanın kapağına düşmesi sonucu kapağında bir adet ufak göçük vardır. (Resimde kırmızı halka ile belirttim.) Gördüğünüz gibi çok ufak bir göçük belli bile olmuyor.
Mac OS işletim sisteminde sadece Bluetooth donanımı tanıtılamadığından çalışmamıştır. Geri kalan tüm donanım ve özellikler çalışmaktadır.
Mac OS X HİGH SİERRA işletim sisteminde Çalışan Donanım ve özellikler:
- Wifi
- Webcam
- HDMI
- Dahili Hoparlör Kulaklık ve Mikrofon girişleri
- Usb 3.0 girişleri
- Usb 2.0 girişleri
- DVD-R
- Dahili Ethernet
- Siri
- ve MAC OS'un tün özellikleri çalışıyor.
- Bluetooth
- Uykuya Geçmiyor.
500GB Olan Harddiskin 250GB'lık kısmında Mac OS X HİGH SİERRA 10.13.2 Yüklüdür. 250GB'lık kalan kısmında ise Windows 10 Pro yüklüdür.
Bilgisayarı açtığınızda sizden hangi işletim sistemini çalıştırmak istediğiniz sorulur ve istediğiniz işletim sistemini seçerek bilgisayarı sorunsuzca başlatabilirsiniz.
Mac OS X High Sierra 10.13.2 özelliklerinden en önemlisi 6 ve üzeri İntel Çipsetlerin desteklediği H265 video render özelliği. Bu cihaz 7.Nesil Çipsete sahip olduğundan rahatlıkla bu özelliği destekliyor. Bu cihazda rahatlıkla Adobe programları olan After Effects, Illıstratör, Encoder, Photoshop ve Premier programlarını kasmadan ve sorunsuzca kullanabilirsiniz. Özellikle bu programları grafik ve ajansların en çok tercih ettiği MAC OS X işletim sisteminde kasmadan ve kolayca sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. H265 Sadece Mac OS X High Sierra'da mevcuttur. Ve 4K videolar dahil tüm videoları H264'e kıyasla %50 daha fazla sıkıştırarak render almanıza olanak sağlayarak yüksek çözünürlüklü videolarınız daha düşük boyutlara sahip olacak.
Pazarlık sünnettir. Ufak bir pazarlık payı vardır. Herkese iyi günler dilerim.
FİYAT : 1950 TL
SAHİBİNDEN İLAN LİNKİ : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ndows-10-pro-z580-hackintosh-512384721/detay/
İLETİŞİM BİLGİLERİM SAHİBİNDENCOM İLANINDA MEVCUTTUR.
Fotoğraflar :
Aşağıda görüldüğü gibi dokunmatik tuşlar çalışıyor.
1 adet göçük vardır. Farklı açılardan çekilmiştir.
Göçük sorun teşkil etmeyecek kadar küçüktür.