Arkadaşlar öncellikle merhabalar. Dün forumdan takip ederek applealc kurulumu yapmıştım. Herşey güzel gitti ve kurulum tamamlandı. Bugün Sierra'yı boot etmeye çalışırken kernel panic aldım. Öncellikle config dosyasını eski haline getirip denediğimde yine kernel panic verdi. Ben de voodoHda kurulumundaki adımları takip ederek, Library/Extensions'taki appleAlc ve lilu.kext dosyalarını single user mod aracılığyla sildim ama sonuç değişmedi. En son applehda'yı da silmeye çalışırken "sudo rm -rf Library/Extensions" yazdığımda tüm klasör tamamen silindi. Klasör silindikten sonra da boot etmeye çalışırken apple logosunda ekran donup kaldı. Şuan macDrive programı ile Mac diskine erişebiliyorum ama elimde kextler yok. Elinde Library/Extensions'un default versiyonu olanlar yükleyebilir mi? En azından default olarak hangi kextler var söyleyebilirseniz ayrı ayrı ben de arayıp indirebilirim. Ayrıca windows üzerinden onları library/extensions'a kopyalasam yeterli mi ya da single mod user ile bağlanıp rebuild cache yapmam gerekir mi/işe yarar mı? Herkese iyi akşamlar.
Ek olarak "sudo rm -rf /System/Library/Caches/*" komutunu yanlış analdığımdan dolayı /system/library/extensions/ klasörünü de silmişim. bunların default hallerini bulabilir miyim?
Ek olarak "sudo rm -rf /System/Library/Caches/*" komutunu yanlış analdığımdan dolayı /system/library/extensions/ klasörünü de silmişim. bunların default hallerini bulabilir miyim?
Son düzenleme: