Merhaba, ilk defa kurulum yapacağım ve tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sistemde ilk önce Ventura ardından Monterey ve Big Sur denedim. Big Sur hariç diğerlerinde OCB: StartImage Failed - Aborted hatası aldım ve sıra Big Sur'a gelince başlıktaki hatayı almaya başladım. BIOS ayarlarım...
Doğru SMBIOS'u seçme Makineniz için doğru SMBIOS'u seçerken, bunun basit bir CPU eşleştirmesinden daha fazlası olduğunu bilmelisiniz. SMBIOS'unuz CPU Güç yönetimini, GPU profillerini, USB haritalarını ve çok daha fazlasını belirlediğinden birçok şey makinenizin çalışma şeklini etkileyebilir...
Doğru SMBIOS'u seçme Makineniz için doğru SMBIOS'u seçerken, bunun basit bir CPU eşleştirmesinden daha fazlası olduğunu bilmelisiniz. SMBIOS'unuz CPU Güç yönetimini, GPU profillerini, USB haritalarını ve çok daha fazlasını belirlediğinden birçok şey makinenizin çalışma şeklini etkileyebilir...
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.