Mac OS ve IOS'u Öğrenmek İstiyorum

Toprak Aga

PADAVAN
27 Ara 2017
119
10
0
22
Merhaba arkadaşlar, ben Toprak. Technopat Sosyal forumunda aynı hesap üzerinden arkadaşlara birçok tavsiye veriyorum, artık farklı bir alana geçiş yapmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum.

Şimdi ben konu başlığındaki gibi Mac OS ve IOS'u öğrenmek istiyorum. Teknik bir bilgi almam için neler önerirsiniz bana? Lütfen benim teknik bilgi almama yardımcı olun. Bekliyorum cevaplarınızı, ayrıca Sömestr tatilinde laptopuma Mac OS X Sierra/High Sierra kurulumu yapacağım fakat cihazımın Wifi'si uyumlu olmadığı için kuramıyorum bunun için Asus N10 ya da başka bir adaptör alacağım 5GHz desteklİ.

@montezuma hocam sizin Technopat Sosyal'deki yazılarınızı çok beğeniyordum lütfen yardımcı olun. Sizi seviyorum <3

erhanbicer

APPRENTICE
8 Ocak 2018
74
13
21
Merhaba arkadaşlar, ben Toprak. Technopat Sosyal forumunda aynı hesap üzerinden arkadaşlara birçok tavsiye veriyorum, artık farklı bir alana geçiş yapmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum.

Şimdi ben konu başlığındaki gibi Mac OS ve IOS'u öğrenmek istiyorum. Teknik bir bilgi almam için neler önerirsiniz bana? Lütfen benim teknik bilgi almama yardımcı olun. Bekliyorum cevaplarınızı, ayrıca Sömestr tatilinde laptopuma Mac OS X Sierra/High Sierra kurulumu yapacağım fakat cihazımın Wifi'si uyumlu olmadığı için kuramıyorum bunun için Asus N10 ya da başka bir adaptör alacağım 5GHz desteklİ.

@montezuma hocam sizin Technopat Sosyal'deki yazılarınızı çok beğeniyordum lütfen yardımcı olun. Sizi seviyorum <3
android telefonunuz var ise usb tethering yöntemi ile wifi sorununu geçici olarak çözebilirsiniz. Bir de;

ilk defa mac OS kullanacaksanız mail adreslerinizi girdiğinizde windows ta olduğu gibi Alt Gr + Q yapmamaya özen gösterin :) zira web tarayıcınızın aniden kapanmasıyla elinizi alnınıza vurup şap sesini çıkartmanız kaçınılmaz olabilir :)

BootLoader
Opencore
Laptop Modeli
Lenovo IdeaPad Z510
İşlemci Modeli
Intel i5 4200m
Grafik Kartı
HD Graphics 4600 & Nvidia 740m
Disk ve RAM
250GB SSD & 8GB RAM
  • Like
Tepkiler: erdemozk

erdemozk

APPRENTICE
4 Eki 2017
78
14
71
İstanbul
ilk defa mac OS kullanacaksanız mail adreslerinizi girdiğinizde windows ta olduğu gibi Alt Gr + Q yapmamaya özen gösterin :) zira web tarayıcınızın aniden kapanmasıyla elinizi alnınıza vurup şap sesini çıkartmanız kaçınılmaz olabilir :)
Onu ben çok yaşadım ya :D Tam iş yapıyorum, @ gireceğim, uygulama kapanmış. Üst üste olunca sinir krizi yaşattı resmen bana :D Sonrasında Karabiber ile ayar yaptım. Tavsiye ederim.

erhanbicer

APPRENTICE
8 Ocak 2018
74
13
21
bende şuan sıkıntı yok alıştım elhamdülillah :)

BootLoader
Opencore
Laptop Modeli
Lenovo IdeaPad Z510
İşlemci Modeli
Intel i5 4200m
Grafik Kartı
HD Graphics 4600 & Nvidia 740m
Disk ve RAM
250GB SSD & 8GB RAM
  • Like
Tepkiler: erdemozk
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler