Bir kaç gün önce Mac Os X El Capitan dual boot yüklemesi yapmak istedim usb diskimi hazırladım
Biosta yapılması gereken ayarlar yoktu anakartımın bios sürümü UEFI desteklemiyor
Bende hemen kuruluma geçtim usb diskimi boot ettim CLOVER ara yüzü açıldı
Mac Os X install sekmesine bastığım gibi ekranın üst köşesinde "-" tire işareti sabit duruyor ver yaklaşık
15-20 saniye sonra"++++++++++" şeklinde satır çıkıyor sonra resetliyor "-v -x GraphicsEnabler=YES/No dart=0 cpus=1 gibi komutları denedim ama bir faydası olmadı
Bende biosum UEFI desteği olmadığı için
İAtkos ML2 kurulumu yapmaya çalıştım
Vmware üzerinden mac os x kurup usb diskimi hazırladım
İAtkos arayüzünde ise İAtkos'u başlattığımda bir kernel hatası ile karşılaştım
Bu iki sürümdende başarı sağlıyamadım alt tarafta İAtkost ML2'de aldığım hatanın ve BIOS ayarlarımın resmi var
İATKOSML2'DE VERDİĞİ HATA
BIOS AYARLARIM
Biosta yapılması gereken ayarlar yoktu anakartımın bios sürümü UEFI desteklemiyor
Bende hemen kuruluma geçtim usb diskimi boot ettim CLOVER ara yüzü açıldı
Mac Os X install sekmesine bastığım gibi ekranın üst köşesinde "-" tire işareti sabit duruyor ver yaklaşık
15-20 saniye sonra"++++++++++" şeklinde satır çıkıyor sonra resetliyor "-v -x GraphicsEnabler=YES/No dart=0 cpus=1 gibi komutları denedim ama bir faydası olmadı
Bende biosum UEFI desteği olmadığı için
İAtkos ML2 kurulumu yapmaya çalıştım
Vmware üzerinden mac os x kurup usb diskimi hazırladım
İAtkos arayüzünde ise İAtkos'u başlattığımda bir kernel hatası ile karşılaştım
Bu iki sürümdende başarı sağlıyamadım alt tarafta İAtkost ML2'de aldığım hatanın ve BIOS ayarlarımın resmi var
İATKOSML2'DE VERDİĞİ HATA
BIOS AYARLARIM
Moderatörün son düzenlenenleri:
- Anakart Modeli
- ASRock N68C-S UCC
- İşlemci Modeli
- Amd Athlon II x4 640
- Grafik Kartı
- Ati radeon hd 5570
- Ses Kartı Modeli
- Via hda 6.0.11.0.600
- Ağ Aygıtları