Merhaba 2 Gündür siteden Sierra Kurulum dosyasını win32diskimager ile farklı farklı usb flash drive lara farklı bilgisayardan yazdırdığım halde bilgisayarı bu bellekler ile boot edemiyorum bios ayarlarını da kontrol ettim her şey tamam gözükmesine rağmen işletim sistemi bulunamadı hatası alıyorum. her iki taraftaki usb bağlantılarını da kullandığımı belirtmek isterim.
Uzun yıllardır hackintos sitemi ile başarılı kurulumlar yaptım tek pc de win 8 mac linux triple boot bile başardım bu makinada daha boot edemiyorum
Size 3 adet sorum olacak
Birincisi sistemim Sierra için uygun mudur ?
İkincisi Boot sorununu nasıl giderebilirim yada aşabilirim?
Son sorum ise en önemlisi ben bu kurlumu usb den başka bir usb bellek üzerine kurup Mac sistemini sadece o bellek ile boot ederek çalıştırabilir miyim? (bunu daha önce hiç denemedim yeni hedefim bu)
Teşekkürler
Saygılar,
Uzun yıllardır hackintos sitemi ile başarılı kurulumlar yaptım tek pc de win 8 mac linux triple boot bile başardım bu makinada daha boot edemiyorum
Size 3 adet sorum olacak
Birincisi sistemim Sierra için uygun mudur ?
İkincisi Boot sorununu nasıl giderebilirim yada aşabilirim?
Son sorum ise en önemlisi ben bu kurlumu usb den başka bir usb bellek üzerine kurup Mac sistemini sadece o bellek ile boot ederek çalıştırabilir miyim? (bunu daha önce hiç denemedim yeni hedefim bu)
Teşekkürler
Saygılar,