MacOS Big Sur Kurdum Apple Servisleri Çalışıyor Fakat Ban Yermiyim

burakkurtulmus

PADAVAN
12 Tem 2018
174
29
221
Tüm Her şeyi sorunsuz kullanıyorum bakar bu konuyu gördüm apple kimliğimin banlanmasından korktum olma ihtimali var mı? Olmaması için ne yapabilirim şuan normal bir şekilde çalışıyor sistemim.

Anakart Modeli
Asus TUF Z390 Pro
İşlemci Modeli
İ5-9600K
Grafik Kartı
UHD 630
Disk ve RAM
512GB Samsung 970 Pro / 16GB Ram

burakkurtulmus

PADAVAN
12 Tem 2018
174
29
221
O zaman ban yemezsiniz.
Smbios olarak ne girdiniz.
Ben sistem kurulum usb sini kendi pc me göre ayarlayıp kurulum yaptım 2019 imac 19.1 olması lazım ondada i5-9600k var benim işlemcide aynı diye onu yaptım

Anakart Modeli
Asus TUF Z390 Pro
İşlemci Modeli
İ5-9600K
Grafik Kartı
UHD 630
Disk ve RAM

burakkurtulmus

PADAVAN
12 Tem 2018
174
29
221
Applelogosu<Bu mac hakınndada yazar.
Geçerli diyor ne yapayım
Applelogosu<Bu mac hakınndada yazar.
Kendi apple kimliğime bir şey olmasından korktuğumdan çıkış yaptım NVRAM resetledim ama sistem açıldığında hala ana hesabımın şifresini istiyor iMessage için ve yeni oluşturduğum mail ile iCloud servislerine giremiyorum App Store falan çalıştı ama

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Anakart Modeli
Asus TUF Z390 Pro
İşlemci Modeli
İ5-9600K
Grafik Kartı
UHD 630
Disk ve RAM
K

kleyn

Guest
Geçerli diyor ne yapayım

Kendi apple kimliğime bir şey olmasından korktuğumdan çıkış yaptım NVRAM resetledim ama sistem açıldığında hala ana hesabımın şifresini istiyor iMessage için ve yeni oluşturduğum mail ile iCloud servislerine giremiyorum App Store falan çalıştı ama
Bi sıkıntı çıkmaya bilir, Ama apple bunu farkederse ban atabilir.

burakkurtulmus

PADAVAN
12 Tem 2018
174
29
221
Bi sıkıntı çıkmaya bilir, Ama apple bunu farkederse ban atabilir.
Ben şuan ne yapmalıyım peki kullanılmayan seri numarası bulup tekrar sıfır kurulum mu yapayım yoksa olduğu gibi kullanmaya devam mı edeyim başka konularda montezuma eğer çalışıyorsa sıkıntı çıkmaz yazdığı için tekrar oturum açtım

Anakart Modeli
Asus TUF Z390 Pro
İşlemci Modeli
İ5-9600K
Grafik Kartı
UHD 630
Disk ve RAM
K

kleyn

Guest
Ben şuan ne yapmalıyım peki kullanılmayan seri numarası bulup tekrar sıfır kurulum mu yapayım yoksa olduğu gibi kullanmaya devam mı edeyim başka konularda montezuma eğer çalışıyorsa sıkıntı çıkmaz yazdığı için tekrar oturum açtım
Sıkıntı çıkmaz ban yemezsiniz bence kullanın.