ÇÖZÜLDÜ macOS Big Sur Üzerinde realtek8192 Tanıtmak

Fatic

APPRENTICE
7 Eki 2019
14
4
21
Merhaba Wifi kartım desteklemediği için kablolu kullamayı düşünüyordum.Videodaki ile aynı sürücüye sahibim RTL8111 ve en son sürümünü
indirdim tüm adımları aynı şekilde yaptım fakat ağ ayarlarına ethernet geldi fakat kablo takılı olmasına rağmen bağlı değil yazıyor sizce ne yapmalıyım?

Fatic

APPRENTICE
7 Eki 2019
14
4
21
En son sürüm sıkıntılı buradan 2.2.2 versiyonunu indirin. Releases · Mieze/RTL8111_driver_for_OS_X · GitHub
Teşekkür ederim ethernet sorunum çözüldü.Elimde Wifi adaptör var realtek8192 çipsetli kutusunda Mac os ile uyumluda yazıyor ne kadar doğru tartışılır.Sorunum şu normal windowsa bağladığımda ışığı yanıyor ve USB olarak tanıyor.Fakat Big surda ışığı bile yanmıyor,USB portunu değiştirdim sonuç değişmedi Flash bellek görüyor adaptörü görmüyor sizce nedendir?

Fatic

APPRENTICE
7 Eki 2019
14
4
21

yusufklncc

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
4 Ocak 2020
5,665
2,296
4,401
11.0.1 kullanıyorsun değil mi? Buradan USBInjectAll.kext indir ve OC/kexts içindeki ile değiştir Reset NVRAM yapıp yeniden başlat. Adaptörlerin driverları yüklenmeli. Tam olarak modelleri nedir kullandığın adaptörlerin bunun için konu aç ben detayları anlat.

BootLoader
OpenCore 0.8.5
  • Like
Tepkiler: Fatic

Fatic

APPRENTICE
7 Eki 2019
14
4
21
Şuan sorun halloldu.Şimdi bilgisayar başlangıcında yazılar çıkmasın ve boot ekranı atlasın direk açılsın istiyorum bunun için ne yapmalıyım?

• Like
Tepkiler: yusufklncc

yusufklncc

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
4 Ocak 2020
5,665
2,296
4,401
Eğer sadece macOS yüklü ise config/Misc sekmesinde Show picker işaretini kaldır ve Timeout 0 olarak ayarla.

Yazılar içinse config/NVRAM/7C../boot-args kısmından -v komutunu kaldır.

BootLoader
OpenCore 0.8.5
  • Like
Tepkiler: Fatic