Macos bigsur hızlandırma yöntemleri?

YunueEmreS38

APPRENTICE
3 Mar 2023
59
5
71
1-) macos bigsur başarılı kurulumu yaptım başarılı kurulum paylaşımı nasıl yapacağım?
2-) sanki biraz yavaş gibi sistemime göre bigsur iyi mi yoksa başka mac işletim sistemi mi denesem?
3-) işlemci güç yönetimi benim sisteme yapılır mı nasıl yapacağım işe yaradığını nasıl anlarım?
4-) bildiğiniz başka hızlandırma yöntemi var mı?

BootLoader
OpenCore
Laptop Modeli
Acer aspire e1 572g
Anakart Modeli
Bilmiyorum
İşlemci Modeli
Intel core i5 4200u
Grafik Kartı
AMD Radeon HD 8670A/8670M/8750M
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC282
Ağ Aygıtları
QCA9565/AR9565 Wireless network adapter
Disk ve RAM
240 GB SSD / 12 GB ram DDR3 1600MHZ ( 4+8 kullanıyorum tamda )

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
5,556
2,118
4,401
1-) macos bigsur başarılı kurulumu yaptım başarılı kurulum paylaşımı nasıl yapacağım?
Bu dorumda sağ üstte bulunan konu aç butonuna tıklayarak başarılı kurulum konusu açabilirsiniz.
Başarılı Kurulumlar
2-) sanki biraz yavaş gibi sistemime göre bigsur iyi mi yoksa başka mac işletim sistemi mi denesem?
macOS ilk geçtiğinizde ekran ve akışkanlığın windows gibi olmadığını fark ederek yavaşlık sorunu yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Yaptığınız işlemlerde bu durum nasıl biraz gözlemleyin. macOS ve özelde de hackintosh aşinalığı edinin. Eğer yavaşlık konusunda ısrarcıysanız bundan kastınızın ne olduğunu anlatın mümkünse görsel argümanlar ile sorununuzu güçlendirin.
3-) işlemci güç yönetimi benim sisteme yapılır mı nasıl yapacağım işe yaradığını nasıl anlarım?
Bunun için bu rehbere bakın anayamazsanız burdan bildirin.
OpenCore ile Hackintosh Cihazlarda Güç Yönetimi - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
4-) bildiğiniz başka hızlandırma yöntemi var mı?
Bence en hızlı yöntem her zaman en kararlı sistemdir. Eğer sisteminiz kararlı çalışıyor ise kullanım alışkanlığınız buna göre şekillenebilir. Bence hız konusunda şartlı yaklaşmayın. Mümkünse deneymlerinizi paylaşın.

BootLoader
OpenCore 0.7.7
Laptop Modeli
Monterey 12.1
Anakart Modeli
Faxconn H55MXV
İşlemci Modeli
Intel Core i7-860
Grafik Kartı
Asus RX 460
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC662