Merhabalar, geçtiğimiz aylarda sistemime hem macOS Catalina hem Windows 10 işletim sistemlerini, sistemde tek disk olarak bulunan SSD üzerine 3 bölüme ayırarak (macOS, Windows ve Depo) sorunsuz bir kurulum gerçekleştirdim.
Şimdi mevcut sisteme, ayrıca bir depolama alanı olarak kullanmak üzere yeni bir HDD disk aldım. Bu HDD diskin montajını yaptıktan sonra, hem macOS hem de Windows üzerinde ortak kullanmak istiyorum.
Emin olmak adına:
Montajı yapıp, sistemi macOS üzerinde açıp, disk izlencesi kısmından yeni HDD'nin formatını vs ayarlamam gerekiyor değil mi?
Bu konuda bilgi sahibi olan adım adım ne yapacağım konusunda yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Şimdi mevcut sisteme, ayrıca bir depolama alanı olarak kullanmak üzere yeni bir HDD disk aldım. Bu HDD diskin montajını yaptıktan sonra, hem macOS hem de Windows üzerinde ortak kullanmak istiyorum.
Emin olmak adına:
Montajı yapıp, sistemi macOS üzerinde açıp, disk izlencesi kısmından yeni HDD'nin formatını vs ayarlamam gerekiyor değil mi?
Bu konuda bilgi sahibi olan adım adım ne yapacağım konusunda yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
- Anakart Modeli
- MSI H310M Pro-Vdh Plus
- İşlemci Modeli
- Intel Core i3 9100F
- Grafik Kartı
- MSI Radeon RX 580 8GB
- Disk ve RAM
- 240GB SSD & 8GB DDR4 3000Mhz