Merhabalar, catalina rehberinde anlatıldığı gibi .raw dosyasını indirdim ve etcher ile 16gb usb belleğe yazdım. /efi/clover klasörünün altında bir adet config dosyası vardı. Bu dosyayı /kurulum sonrası dosyalar/config dosyaları/Intel Laptop Config dosyaları/config_HD615_620_630_640_650.plist dosyası ile değiştirdim aynı zamanda 8gb'lik başka bir belleğe windows 10 yazdım. Bilgisayarımda windows kuruluydu, önce windows yazdığım bellek ile başlatıp diski biçimlendirdim ardından kurulumdan çıktım ve macos kurulu usb'yi takıp sistemi biosta başlattım. bios ayarlarını yapıp kaydedip çıktım ve clover menüye ulaştım. Zaten diski biçimlendirdiğim için karşıma tek bir seçenek çıktı. Space tuşuna bastım ve verbose seçeneğini etkinleştirdim. ardından esc tuşu ile geri çıkıp enter ile macos kurulu diskten başlat dedim. Buradan sonra başta karşıma apple simgesi çıkıyor ve kısa bir süre sonra simgenin altında yükleme çubuğu beliriyor. Hemen ardından bilgisayar resetleniyor ve tekrar clover menüsüne ulaşıyorum. Birden fazla config dosyası denedim ama sonuç hep aynıydı. Üstatlar lütfen yardım ediniz lakin umudumu kaybetmek üzereyim ve macos kurmayı çok istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Not: Hem hackintosh hemde macos'ta tamamen yeniyim önceki adımlarda yapmış olabileceğim ufak hatalar var ise affola.
Not: Hem hackintosh hemde macos'ta tamamen yeniyim önceki adımlarda yapmış olabileceğim ufak hatalar var ise affola.