macOS High Sierra 10.13.2 Güncellemesi Ne zaman Yayınlanacak?

stpro

APPRENTICE
7 Eyl 2017
67
8
21
45
Selamlar, 10.13.1 üzerinde Logic PRo da AU pluginlerin bir kısmını görememe sorunlar var, yabancı forumlardada belirtilen bu. Bu durum yeni gelecek logic pro update ve de high sierra 10.13.2 de düzeltilmiş deniyor.
High Sierra 10.13.2 sürümü en yakın tahminle OSXinfo da kurulum imajı nezaman görebiliriz ?
teşekkürler.

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,797
7,586
4,401
Selamlar, 10.13.1 üzerinde Logic PRo da AU pluginlerin bir kısmını görememe sorunlar var, yabancı forumlardada belirtilen bu. Bu durum yeni gelecek logic pro update ve de high sierra 10.13.2 de düzeltilmiş deniyor.
High Sierra 10.13.2 sürümü en yakın tahminle OSXinfo da kurulum imajı nezaman görebiliriz ?
teşekkürler.
Apple tarafından güncelleme serbest bırakıldığında hazırlarız yeni imajı.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet
Disk ve RAM
500GB NVMe & 32 GB DDR4

producer

APPRENTICE
4 Eki 2017
46
12
0
AU plugin sorununu ben de yaşadım.Şu şekilde aşıyorum :
Plugini kuruyorum.Ardından
~/Library/Caches Klasörü içindekileri siliyorum.
Bilgisayarı kapatıp açıyorum.
Bu şekilde tüm kullandığım pluginleri aktif olarak kullanıyorum.
Kullandığım pluginler : Sylenth1, Spire, Spectrasonics Omnisphere 2, Sonic Acemy Kick, Sonic Academy A.N.A, Zebra.

stpro

APPRENTICE
7 Eyl 2017
67
8
21
45
onu dün denedim, onları görüyor ama göremedikleri var vienna ens ve de blue cat patcheork görmeid mesela cache sonrasıda, o sebeple sadece high sierra değil, logic pro dan bir 10.4 update bekliyorum 6 ay geçti gelmeli artık

producer

APPRENTICE
4 Eki 2017
46
12
0
onu dün denedim, onları görüyor ama göremedikleri var vienna ens ve de blue cat patcheork görmeid mesela cache sonrasıda, o sebeple sadece high sierra değil, logic pro dan bir 10.4 update bekliyorum 6 ay geçti gelmeli artık
Peki Logic Pro X Plugin Manager'da Plugin gözüküyor mu?Gözüküyorsa Successfully Validated diyor mu?

stpro

APPRENTICE
7 Eyl 2017
67
8
21
45
tabi ki etmiyor sorun da bu zaten gearslutz da 10.13.2 de sorunun düzeldiği ve de logic update i ile birlikte yayınlanacağı hatta yeni yıl ile birlikte finalcut pro 10.4 ünde yayınlanacağını söylüyorlardı

stpro

APPRENTICE
7 Eyl 2017
67
8
21
45
evet, çünkü kışın ocak 19 da namm winter var abd de, fuar, tüm firmalar oraya hazırlanıyorlar, appel geçen yıl logic updatei 21 aralıkda vermişti, yeni yıl gelmeden final cut ve logicden bir update bekliyorum heyecan dorukta bakalım