O onur106 APPRENTICE 4 Ara 2017 3 0 0 37 4 Ara 2017 #1 kurulum ekranına geçemiyorum sürekli bu hatayı alıyorum
montezuma MASTER YODA Yönetici 19 Eki 2016 29,800 7,588 4,401 4 Ara 2017 #2 Hangi kurulum imajını kullanıyorsun? BIOS ayarlarını Hackintosh kurulumu için doğru olarak yapılandığından emin ol. BootLoader OpenCore 0.6.4 Anakart Modeli Asus Z170 Deluxe İşlemci Modeli Intel i7 6700K Grafik Kartı 8 GB Sapphire RX 580 & HD 530 Ses Kartı Modeli ALC 1150 Ağ Aygıtları Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet Disk ve RAM 500GB NVMe & 32 GB DDR4
Hangi kurulum imajını kullanıyorsun? BIOS ayarlarını Hackintosh kurulumu için doğru olarak yapılandığından emin ol.
O onur106 APPRENTICE 4 Ara 2017 3 0 0 37 4 Ara 2017 #3 montezuma' Alıntı: Hangi kurulum imajını kullanıyorsun? BIOS ayarlarını Hackintosh kurulumu için doğru olarak yapılandığından emin ol. Genişletmek için tıkla ... 10.13.1 Desktop.raw.zip - Google Drive formda paylaşılan imaj dosyası
montezuma' Alıntı: Hangi kurulum imajını kullanıyorsun? BIOS ayarlarını Hackintosh kurulumu için doğru olarak yapılandığından emin ol. Genişletmek için tıkla ... 10.13.1 Desktop.raw.zip - Google Drive formda paylaşılan imaj dosyası
montezuma MASTER YODA Yönetici 19 Eki 2016 29,800 7,588 4,401 4 Ara 2017 #4 Tek bir soru sormadım. BIOS ayarlarının Hackintosh ile uyumlu olduğundan emin misin? BIOS ayarlarını paylaşmalısın. BootLoader OpenCore 0.6.4 Anakart Modeli Asus Z170 Deluxe İşlemci Modeli Intel i7 6700K Grafik Kartı 8 GB Sapphire RX 580 & HD 530 Ses Kartı Modeli ALC 1150 Ağ Aygıtları Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet Disk ve RAM 500GB NVMe & 32 GB DDR4
Tek bir soru sormadım. BIOS ayarlarının Hackintosh ile uyumlu olduğundan emin misin? BIOS ayarlarını paylaşmalısın.
O onur106 APPRENTICE 4 Ara 2017 3 0 0 37 5 Ara 2017 #5 montezuma' Alıntı: Tek bir soru sormadım. BIOS ayarlarının Hackintosh ile uyumlu olduğundan emin misin? BIOS ayarlarını paylaşmalısın. Genişletmek için tıkla ... Sistemi açın BIOS ayarlarını Hackintosh için uygun olarak yapılandırın. SATA: AHCI olarak ayarlayın VT-D: Disable olarak ayarlayın EHCI Hand-off / xHCI Hand-off: Enable olarak ayarlayın. xHCI Mode: Smart Auto Secureboot: Disable (Other OS) olarak ayarlayın CFG-Lock= Disable Boot Option Priorities: UEFI USB olarak ayarlayın. Yada UEFI and Legacy. Serial Port= Disable bios ayarlarım bu şekilde xHCI Mode: Smart Auto Secureboot: Disable (Other OS) olarak ayarlayın bios umda bulamadım sierra kurup high sierra ya güncelleştirme yolunu denicem
montezuma' Alıntı: Tek bir soru sormadım. BIOS ayarlarının Hackintosh ile uyumlu olduğundan emin misin? BIOS ayarlarını paylaşmalısın. Genişletmek için tıkla ... Sistemi açın BIOS ayarlarını Hackintosh için uygun olarak yapılandırın. SATA: AHCI olarak ayarlayın VT-D: Disable olarak ayarlayın EHCI Hand-off / xHCI Hand-off: Enable olarak ayarlayın. xHCI Mode: Smart Auto Secureboot: Disable (Other OS) olarak ayarlayın CFG-Lock= Disable Boot Option Priorities: UEFI USB olarak ayarlayın. Yada UEFI and Legacy. Serial Port= Disable bios ayarlarım bu şekilde xHCI Mode: Smart Auto Secureboot: Disable (Other OS) olarak ayarlayın bios umda bulamadım sierra kurup high sierra ya güncelleştirme yolunu denicem