System Specifications
Disabled Settings:
Benzer bir model olan MSI PRO z790-P DDR4 model anakart için olan EFI yi buldum ve bununla yüklemeyi tamamlayabildim.
Fakat 6900XT yi görmesine rağmen grafikler çok yavaş, wallpaper yok ve en ufak animasyonda kasıyor. Sistem her açıldığında "Bir sorundan dolayı bilgisayarı kapattınız" hatası alıyorum. Ayrıca wifi ve bluetooth çalışmıyor. Kullandığım EFI dosyamı ekte paylaşıyorum. Benim sistemime uygun hale nasıl getirebilirim?
Desteklerinizi bekliyorum
https://drive.google.com/file/d/1jjyK3oJ7-OKYExfS7a_47JVKWRykPJYu/view?usp=sharing
2 monitör kullandığımı da eklemiş olayım
- Motherboard: MSI Z790 GAMING PLUS WIFI
- CPU: Intel Core i5-13600KF
- Graphics Card: MSI Radeon RX 6900 XT GAMING Z TRIO 16G
- RAM: Patriot Viper Venom 4x16GB DDR 5 6400Mhz (XMP profile OFF)
- Storage-1 (Windows): Samsung 990 PRO 2TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
- Storage-2 (Hackintosh): OCZ Trion 150 240GB SATA2 SSD
- Audio Controller: Realtek ALC897
- Wi-Fi Controller: Intel Wi-Fi 6E AX211
- Ethernet Controller: Intel Ethernet Controller I225-V
Disabled Settings:
- Fast Boot
- Secure Boot
- CSM (Compatibility Support Module)
- Above 4G Decoding
- EHCI/XHCI Hand-off
- Boot: UEFI & CSM
- SATA Mode: AHCI
Benzer bir model olan MSI PRO z790-P DDR4 model anakart için olan EFI yi buldum ve bununla yüklemeyi tamamlayabildim.
Fakat 6900XT yi görmesine rağmen grafikler çok yavaş, wallpaper yok ve en ufak animasyonda kasıyor. Sistem her açıldığında "Bir sorundan dolayı bilgisayarı kapattınız" hatası alıyorum. Ayrıca wifi ve bluetooth çalışmıyor. Kullandığım EFI dosyamı ekte paylaşıyorum. Benim sistemime uygun hale nasıl getirebilirim?
Desteklerinizi bekliyorum
https://drive.google.com/file/d/1jjyK3oJ7-OKYExfS7a_47JVKWRykPJYu/view?usp=sharing
2 monitör kullandığımı da eklemiş olayım
Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore
- Anakart Modeli
- MSI Z790 GAMING PLUS WIFI
- İşlemci Modeli
- Intel Core i5-13600KF
- Grafik Kartı
- Radeon RX 6900 XT GAMING Z TRIO 16G
- Ses Kartı Modeli
- Realtek ALC897
- Ağ Aygıtları
- Intel Wi-Fi 6E AX211 & Intel Ethernet Controller I225-V
- Disk ve RAM
- 64GB DDR 5 6400Mhz & Samsung 990 PRO 2TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD & SATA2 OCZ Trion 150 240GB