EFI olarak bu:
osxinfo.net
kurulum imajı
osxinfo.net
ubuntu partition vardı ilk ekrandaki hata geldi,
daha sonra ubuntu partition ve uefi partition ı sildim, dual boot gerek yok. ikinci partition ext4 olarak duruyor, durmasını tercih ederim içindekileri almak sonrasında kolay olacak.
sorun hakkında bilgisi olan var mı?
Sistemime sequoia için hazır EFI var mı? - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Ekran kartı RX 590 aldım, "Sistemime Sequoia kurabilir miyim? - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu" garantiye almak için :) tek eksik, 8 pin güç kablosu. PSU den gelen gelenleri anakart gaspediyor, mecbur harici bulmam gerek. Sitedeki linklerden tüm programları arşivledim...
macOS Sequoia 15.7.2 (24G325) Public Recovery Intel & AMD Kurulum dosyalaları - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
macOS Sequoia 15.7.2 (24G325) Release sürümdür. DİKKAT: Recovery kurulum için internet bağlantısı gerekir. Kullanım Talimatları: İstediğiniz sürüm için com.apple.recovery.boot klasörünü bir bölüme veya harici diske kopyalayın. BalenaEtcher vs uygulamalarla yazdırmaya gerek yoktur...
daha sonra ubuntu partition ve uefi partition ı sildim, dual boot gerek yok. ikinci partition ext4 olarak duruyor, durmasını tercih ederim içindekileri almak sonrasında kolay olacak.
sorun hakkında bilgisi olan var mı?
Ekli dosyalar
-
226.5 KB Görüntüleme: 184
-
592.5 KB Görüntüleme: 141