Mac Os Sierra Kurulum Sonrası Multibeast ile Graphics Bölümünden İnject Ati dedim kurulum başarılı dedi ama sistemi yeniden başlattığımda herhangibir değişiklik yoktu sonra clover ile kurmayı denicektim clover yükleniyor ama herhangibir simge gelmiyor applaunchtada yok.
*Genel Olarak sistemin daha kararlı çalışması için hangi driverları kurmam lazım Chipset nasıl kurulur veya yararlı bileşenler windows otomatik yaptığı için aklıma pek gelmiyor.
Sistem Bilgileri :
Anakart Adı MSİ H81M-P33
İşlemci: İntel Pentium G3258
Dahili Grafik : Intel HD Graphics
Harici GRAFİK :AMD Radeon HD5750
Bu arada usb den boot ediyorum boot kurulumunu yaptım fakat nasıl kullanılıcağını bilmiyorum.
İnternetten farklı kaynaklardan kext denedim fakat artık MAC OS açılmıyor tekrardan kurulum yapıcam ekran kartı driveri için yardımcı olur musun ?
*Genel Olarak sistemin daha kararlı çalışması için hangi driverları kurmam lazım Chipset nasıl kurulur veya yararlı bileşenler windows otomatik yaptığı için aklıma pek gelmiyor.
Sistem Bilgileri :
Anakart Adı MSİ H81M-P33
İşlemci: İntel Pentium G3258
Dahili Grafik : Intel HD Graphics
Harici GRAFİK :AMD Radeon HD5750
Bu arada usb den boot ediyorum boot kurulumunu yaptım fakat nasıl kullanılıcağını bilmiyorum.
İnternetten farklı kaynaklardan kext denedim fakat artık MAC OS açılmıyor tekrardan kurulum yapıcam ekran kartı driveri için yardımcı olur musun ?