MacOS Ventura Adobe Programları Yavaş Açılıyor

Emjan

PADAVAN
29 Eyl 2019
141
30
71
Selamun Aleyküm bir sorum olacak, photoshop hariç, After Effects yada Premiere Pro ya ne zaman açılması için tıklasam en az 2 dakika bekliyorum açılması için, fakat photoshop ta normal bir şekilde açılıyor bunun sebebi nedir?

Anakart Modeli
A320M-K
İşlemci Modeli
Ryzen 5 1600 AF
Grafik Kartı
RX 570
Ses Kartı Modeli
Audio Adapter Realtek ALC887 @ AMD K17 - High Definition Audio Controller
Ağ Aygıtları
Realtek PCIe GbE Family Controller
Disk ve RAM
120GB SSD & 16GB DDR4 3200MHz

kindo

MASTER YODA
MODERATOR
DENEYİMLİ ÜYE
18 Eki 2020
8,217
3,758
4,401
Bu uygulamalar kurulum biçiminiz ve serial uygulama yönteminize bağlı olarak bu sürelerde açılması normaldır. Primier Pro bende ilk açıldığın da 1 dk geçiyor. Yani zaman tutmadım ama bir dk geçtiğinden eminim. Eğer uygulama hackintosh cihazınızda kararlı çalışıyorsa açılma sürelerine takılmayın. Günde bir sefer açıp uygulama oturduktan sonra cihaz özelliklerinize göre ortalama bir performans ile çalışıyorsa bir sorun yoktur.

BootLoader
OpenCore 0.9.7
Laptop Modeli
Sonoma 14.0
Anakart Modeli
Faxconn HM67M-S
İşlemci Modeli
CPU i5-2400
Grafik Kartı
RX570 4GB
Ses Kartı Modeli
ALC662
Ağ Aygıtları
RTL8111
Disk ve RAM
14GB DDR3 - Crucil 480GB SSD
  • Like
Tepkiler: Emjan

Emjan

PADAVAN
29 Eyl 2019
141
30
71
Bu uygulamalar kurulum biçiminiz ve serial uygulama önteminize bağlı olarak bu sürelerde açılması normaldır. Primier Pro bende ilk açıldığın da 1 dk geçiyor. Yani zaman tutmadım ama bir dk geçtiğinden eminim. Eğer uygulama hackintosh cihazınızda kararlı çalışıyorsa açılma sürelerine takılmayın. Günde bir sefer açıp uygulama oturduktan sonra cihaz özelliklerinize göre ortalama bir performans ile çalışıyorsa bir sorun yoktur.
Kararlı çalışıyor elhamdülillah ama mesela windows'ta ki açılma süresi ortalama 20-25 saniye, burada ortalam 2 - 3 dakika ama dediğiniz gibi sonuçta günde 2-3 dakika beklemek bir şey değiştirmiyor ama yinede çözümü bulabilirsem buraya yazacağım inşa'Allah

Anakart Modeli
A320M-K
İşlemci Modeli
Ryzen 5 1600 AF
Grafik Kartı
RX 570
Ses Kartı Modeli
Audio Adapter Realtek ALC887 @ AMD K17 - High Definition Audio Controller
Ağ Aygıtları
Realtek PCIe GbE Family Controller
Disk ve RAM
120GB SSD & 16GB DDR4 3200MHz
  • Like
Tepkiler: kindo
AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler