@emrhnakn Direk Clover düzenleme aracını kullanmayacaksın. Kurulum USB Windows'a taktığında CLOVER adında bir bölüntü görüyor olman lazım. Bunun içinde CLOVER klasörü var. Bununda içinde Config.plist dosyası var. Bu dosyayı Clover Düzenleme aracı ile açıp düzenleyeceksin.Tamam buldum kusura bakmayın Config Düzenle adresine gidip config.plist açıyorum. SMBIOS kısmına geldim sistem kimliği ayarını nasıl yapabilirim? baya bi okudum ama çok karıştı kafam sizide uğraştırıyorum ama biraz açık olsanız
Zaten öyle yapıyorum EFI/CLOVER/Config.plist alıp Config düzenleme sitesin de açıyorum SMBIOS da her şey boş.@emrhnakn direk clover düzenleme aracını kullanmayacaksın. Kurulum USB Windows'a taktığında CLOVER adında bir bölüntü görüyor olman lazım. Bunun içinde CLOVER klasörü var. Bununda içinde Config.plist dosyası var. Bu dosyayı Clover Düzenleme aracı ile açıp düzenleyeceksin.
Tamam boş sende kendi donanımına uygun SMBIOS ekleyeceksin.Zaten öyle yapıyorum EFI/CLOVER/Config.plist alıp Config Düzenleme sitesinde açıyorum SMBIOS da herşey boş.
CPU ayarladım fakat, Graphics Card uyumsuz oluyor CPU uyumlu olsa olur mu ?Tamam boş sende kendi donanımına uygun SMBIOS ekleyeceksin.
Ekli dosyayı görüntüle 470
Biraz daha açık ifade edebilir misin?CPU ayarladım fakat graphics Card uyumsuz oluyor cpu uyumlu olsa olurmu ?
Benim sistemim;Biraz daha açık ifade edebilir misin?
Sürüm | AIDA64 v5.80.4000/tr | ||
Karşılaştırmalı Test Birimi | 4.3.712-x64 | ||
Anasayfa | AIDA64 | The Ultimate System Information, Diagnostics and Benchmark Tool | ||
Rapor Türü | Rapor Sihirbazı [ TRIAL VERSION ] | ||
Bilgisayar | NASA | ||
Oluşturan | NASA | ||
İşletim Sistemi | Microsoft Windows 10 Pro 10.0.14393.693 (Win10 RS1) | ||
Tarih | 2017-02-03 | ||
Saat | 15:34 |
Özet |
Bilgisayar: |