Ayrıntılı Sistem Bilgileri:
[TBODY]
[/TBODY]
Hocam merhabalar. öncelikle yaptığınız bu yararlı işten ötürü çok teşekkür ediyorum. ios uygulama geliştirme yapmak için mac sistemine ihtiyacım vardı ben de kurdum hatta bi kaç sorumuda paylaştım çözmüştünüz ilginiz için teşekkürler. ama alanı az vermişim biraz ve tekrardan kuracağım . sistem özelliklerimi ayrıntılı bi şekilde attım chipset hm170 yazıyor ama o hd530 oluyor galiba emin değilim siz daha iyi bilirsiniz. kurulumu yaparken ek olarak yapmam gereken bişey var mı diye size sormak istedim. boot args komutlarına ekleme gibi . ilk kurulumdan sonra hatalar almıştım çözülmüştü ama belki daha temiz bir kurulumla hatalar almam diye düşündüm. şimdiden cevabınız için teşekkürler
kurulumda sierra kurulumunuzu referans alacağım videolu olan
bu komutları yazmama gerek var mıdır gibi şeyler aklıma takıldı
Platform | GAMING |
Notebook Serisi | ABRA A5 |
İşlemci Mimarisi | 6.Nesil Skylake |
İşlemci Kod Adı | Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm |
Chipset | Intel® HM170 Express Chipset |
VGA Belleği | 4GB |
VGA Bellek Veri Yolu | 128-Bit |
VGA | 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12 |
Ekran | 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran |
M.2 SATA SSD Portu | 1x M.2 SATA SSD |
1.Port 2.5" HDD | Takılı Değil |
Optik Sürücü | 8x Super Multi DVD-RW / CD-RW Combo Sürücü |
İşletim Sistemi | FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır) |
Klavye | Beyaz Aydınlatmalı Klavye (Türkçe Q) |
Kamera | 2.0MP FHD Kamera |
Kablosuz Ağ | Intel® Dual Band Wireless-AC 8260, 2x2 AC + Bluetooth 4.2 M.2 2230 (867 Mbps) |
Hoparlör | 2x 2W Hoparlör |
Ses Sistemi | SOUND BLASTER™ Cinema 2 |
Numerik Tuş Takımı | Var |
Parmak İzi Okuyucu | Var |
Dahili Kart Okuyucu | Var |
Gigabit Ethernet | Var |
USB 3.0 | 3x USB 3.0 Portu |
USB 3.1 | 1x USB 3.1 Gen2 Portu (Type-C) |
HDMI | Var |
Mini Display | Var |
Kulaklık / Speaker Çıkışı | Var |
Mikrofon | Var |
S/PDIF Dijital Çıkışı | Var |
Dahili Bluetooth | Var |
Dahili Mikrofon | Var |
Boyutlar | 385 (W) x 268 (D) x 28.5 (H) mm |
Ağırlık | 2.5Kg (62WH Pil Dahil) |
Adaptör | 120W - 19.5V / 6.15A |
Batarya | Çıkarılabilir 6 Hücreli Lithium-Ion Pil (62WH) |
Garanti Süresi | 2 YIL |
Hocam merhabalar. öncelikle yaptığınız bu yararlı işten ötürü çok teşekkür ediyorum. ios uygulama geliştirme yapmak için mac sistemine ihtiyacım vardı ben de kurdum hatta bi kaç sorumuda paylaştım çözmüştünüz ilginiz için teşekkürler. ama alanı az vermişim biraz ve tekrardan kuracağım . sistem özelliklerimi ayrıntılı bi şekilde attım chipset hm170 yazıyor ama o hd530 oluyor galiba emin değilim siz daha iyi bilirsiniz. kurulumu yaparken ek olarak yapmam gereken bişey var mı diye size sormak istedim. boot args komutlarına ekleme gibi . ilk kurulumdan sonra hatalar almıştım çözülmüştü ama belki daha temiz bir kurulumla hatalar almam diye düşündüm. şimdiden cevabınız için teşekkürler
kurulumda sierra kurulumunuzu referans alacağım videolu olan
bu komutları yazmama gerek var mıdır gibi şeyler aklıma takıldı