Temel kurulumu yapıp EFI'yı bağladım. Artık usb bellek kullanmadan sistem açılabiliyor.
Bazı sıkıntılar var elbet. Bu konularda yardım istiyorum.
- Touchpad çalışıyor ama scrollarken tutukluk yaşanıyor.
- WI-FI çalışmıyor, direkt. Sistemde seçilemez halde.
- Açılışı biraz uzun. HDD olduğu için doğal diyebilirsiniz ancak her açılışta bir yazı spamlanıyor TUI'de. Detaylı bakıp detay verebilirim. Eninde sonunda açılıyor ancak açılması 1 dakikayı buluyor. (Açılış süresine lafım yok, HDD sonuçta. O yazılar garibime gitti sadece.)
- Laptop prize bağlıyken prize bağlı olduğu anlaşılmıyor. İkonda sanki prize bağlı değilmiş gibi duruyor. (Şarj kullanımında veya şarj olmada bir sorun yok, sadece görsel olarak gözükmüyor.)
Bazı sıkıntılar var elbet. Bu konularda yardım istiyorum.
- Touchpad çalışıyor ama scrollarken tutukluk yaşanıyor.
- WI-FI çalışmıyor, direkt. Sistemde seçilemez halde.
- Açılışı biraz uzun. HDD olduğu için doğal diyebilirsiniz ancak her açılışta bir yazı spamlanıyor TUI'de. Detaylı bakıp detay verebilirim. Eninde sonunda açılıyor ancak açılması 1 dakikayı buluyor. (Açılış süresine lafım yok, HDD sonuçta. O yazılar garibime gitti sadece.)
- Laptop prize bağlıyken prize bağlı olduğu anlaşılmıyor. İkonda sanki prize bağlı değilmiş gibi duruyor. (Şarj kullanımında veya şarj olmada bir sorun yok, sadece görsel olarak gözükmüyor.)
- BootLoader
- OpenCore
- Laptop Modeli
- Monter Abra A5 V7.2
- İşlemci Modeli
- Skylake Intel® Core™ i7-6700HQ,
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics & 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M
- Ağ Aygıtları
- Intel
- Disk ve RAM
- 1 TB HDD & 16 GB RAM