İşlemci: i7 7700HQ
Dahili Grafik: Intel HD Graphics 630
Ram: 8gb 2133mhz
Disk: 500gb SSD(Samsung Evo Plus 970)
Ses Kartı: Realtek ALC 269
Wireless: Intel Dual Band 8265 AC
Ethernet: RealtekRTL8111
Başarılı bir kurulum gerçekleştirdim. Sadece şu üç şey hariç herşey çalışıyor.
Sorun 1: Uyut' a basınca 30 saniye içinde bilgisayara dokunmazsan kapanıyor. Ekranı indirdiğimde de aynı şekilde davranıyor. Hackintool ile de Hibernation düzeltmesi de yapıldı fakat sorun düzelmedi.
Sorun 2: Laptop' ımın dahili webcam' imini nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum ve etrafta bir konu da göremedim.
Sorun 3: Batarya için SMCBatteryManager denendi fakat sorunlu, düzgün çalışmıyor ve göstermiyor + CPU zorlamaları ve ısınmalara sebep oluyor. VoodooBattery ise tek düzgün çalışan kext, taaki sürekli olarak açıldıktan belli bir süre sonra Kernel Panic' e düşene kadar. ACPIBatteryManager ise sadece Pil gibi görünüyor ve şarj etmiyor gözüküyor, yine de diğerlerine nazaran daha az zararlı bu yüzden bunu kullanıyorum.
drive.google.com
Dahili Grafik: Intel HD Graphics 630
Ram: 8gb 2133mhz
Disk: 500gb SSD(Samsung Evo Plus 970)
Ses Kartı: Realtek ALC 269
Wireless: Intel Dual Band 8265 AC
Ethernet: RealtekRTL8111
Başarılı bir kurulum gerçekleştirdim. Sadece şu üç şey hariç herşey çalışıyor.
Sorun 1: Uyut' a basınca 30 saniye içinde bilgisayara dokunmazsan kapanıyor. Ekranı indirdiğimde de aynı şekilde davranıyor. Hackintool ile de Hibernation düzeltmesi de yapıldı fakat sorun düzelmedi.
Sorun 2: Laptop' ımın dahili webcam' imini nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum ve etrafta bir konu da göremedim.
Sorun 3: Batarya için SMCBatteryManager denendi fakat sorunlu, düzgün çalışmıyor ve göstermiyor + CPU zorlamaları ve ısınmalara sebep oluyor. VoodooBattery ise tek düzgün çalışan kext, taaki sürekli olarak açıldıktan belli bir süre sonra Kernel Panic' e düşene kadar. ACPIBatteryManager ise sadece Pil gibi görünüyor ve şarj etmiyor gözüküyor, yine de diğerlerine nazaran daha az zararlı bu yüzden bunu kullanıyorum.
EFI.zip

Moderatörün son düzenlenenleri:
- BootLoader
- OpenCore 0.6.8
- Laptop Modeli
- Monster Abra A5 v9.1.2
- Anakart Modeli
- Monster(Ami)
- İşlemci Modeli
- Intel Core i7 7700HQ | HM175 Chipset
- Grafik Kartı
- Intel HD Graphics 630 & Nvidia 1050M