MSİ B150M BAZOOKA

marksherry

APPRENTICE
21 Eki 2018
11
0
0
34
Merhabalar mojave benim anakartım ve sistemimle sorunsuz uyumlu mu acaba ?

Anakart: MSI B150M Bazooka
İşlemci: İntel i5-6500 skylake işlemci
Ram: 8 gb
Ekran Kartı: Nvidia gtx 960 4 gb

S10soz_21

MASTER JEDI
MODERATOR
19 Haz 2017
2,364
441
1,851
34
Diyarbakır/Amed
Sistemin mojave ile uyumludur. Fakat mojave için nvidia web driver daha yayınlanmadı. Sorunsuz demiyelimde ona yakın olur. Nihayetinde applenin üretmediği bir sisteme kuruyorsun. Hackintosh işlemi emek sabır gereken bir şeydir. Ya mojave kurup nvidia web driver çıkmasını beklersin. Yada high sierra kurup, nvidia web driver kurup nvidia ekran kartını tanıtırsın. Kuruluma başlamadan önce şunu belirteyim. Vga portu desteklenmiyor. Nvidia Web Driver Kurulumu ve Sorunları Çözme | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu

• Like
Tepkiler: marksherry

marksherry

APPRENTICE
21 Eki 2018
11
0
0
34
Sistemin mojave ile uyumludur. Fakat mojave için nvidia web driver daha yayınlanmadı. Sorunsuz demiyelimde ona yakın olur. Nihayetinde applenin üretmediği bir sisteme kuruyorsun. Hackintosh işlemi emek sabır gereken bir şeydir. Ya mojave kurup nvidia web driver çıkmasını beklersin. Yada high sierra kurup, nvidia web driver kurup nvidia ekran kartını tanıtırsın. Kuruluma başlamadan önce şunu belirteyim. Vga portu desteklenmiyor. Nvidia Web Driver Kurulumu ve Sorunları Çözme | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
Teşekkürler hocam display port kullanıyorum zaten bu konuda sıkıntı olmaz umarım ?

marksherry

APPRENTICE
21 Eki 2018
11
0
0
34