Öncelikle merhabalar, uzun süreden beri Hackintoshu araştırıyordum. Bir kurulum denemesi oldu fakat daha önce hüsran ile karşılaştım. Çoğu rehberleri okumaya çalıştım ama işler bir yerden sonra baya karışıyor ^^ ve ne yapacağımı tam anlayamıyorum sistem bilgilerimi yazsam acaba ne yapmam gerektiğini özet olarak anlatabilecek varmı ? Kext vs. düzenlememi hangi donanımları devre dışı bırakacağımı ?
Nasıl kullanmam gerektiğini veya kullanıp kullanamayacağımı yazarsanız çok minnettar olurum.
Sistem Özelliklerim
MSI GE72 6QF
işlemci: İntel İ7-6700HQ Skylake işlemci
256 GB TOSHIBA THNSNJ256G8NY SSD
1TB HGST HTS721010A9E630 HDD
INTEL HD 530 + NVIDIA GTX970 Ekran Kartı
Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165
Killer E2400 Gigabit Ethernet Controller
Intel(R) 100Series/C230 Chipset Family SATA AHCI Controller
Wireless konusunu biraz araştırdım eğer uyumsuzsa harici uyumlu bir wireless sipariş verebilirim USB
Genel olarak özellikler bunlar en azından bir yol haritası çıkarabilirseniz sevinirim. Diğer özellikleri merak edenler MSI GE72 6QF-026TR yazıp araştırarak tamamına ulaşabilir veya istenen yerden screenshot atabilirim.
Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar
Nasıl kullanmam gerektiğini veya kullanıp kullanamayacağımı yazarsanız çok minnettar olurum.
Sistem Özelliklerim
MSI GE72 6QF
işlemci: İntel İ7-6700HQ Skylake işlemci
256 GB TOSHIBA THNSNJ256G8NY SSD
1TB HGST HTS721010A9E630 HDD
INTEL HD 530 + NVIDIA GTX970 Ekran Kartı
Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3165
Killer E2400 Gigabit Ethernet Controller
Intel(R) 100Series/C230 Chipset Family SATA AHCI Controller
Wireless konusunu biraz araştırdım eğer uyumsuzsa harici uyumlu bir wireless sipariş verebilirim USB
Genel olarak özellikler bunlar en azından bir yol haritası çıkarabilirseniz sevinirim. Diğer özellikleri merak edenler MSI GE72 6QF-026TR yazıp araştırarak tamamına ulaşabilir veya istenen yerden screenshot atabilirim.
Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar