ÇÖZÜLDÜ MSI H81M-P33 High Sierra Kurulum

kannex

APPRENTICE
29 May 2018
1
0
1
41
iyi günler dün itibarı ile inten i5-4590 msi h81m-p33 ana kart 4 gb ram 80 gb sata hdd intel hd4600 ekran kartlı masaüstü bilgisayara Mac Os X Hifg Sierra kurulumu başarı ile tamamlandı. Bir çok kör dalıştan sonra forumları daha dikkatli inceleyince High Sierra nın VGA desteklemediğini öğrendim ve kurulum yaparken injection lardan intel ekran kartı ile ilgili kısımları block ladım. DVI kablosunu da takınca High Sierra ya kavuştum. Bu tür bilgiler forumlarda daha net şekilde olmalı bence. İncelediğim bir çok forumda ille kurulum rehberlerini baştan asağıya okuyun diyen moderatörler var ve rehberlerde bir sürü gereksiz bilgi ve inceleme var. Burdan arayan arkadaşlara kolaylık olması için açık ve net yazıyorum

MSI H81M-P33 anakartlı sistemlere (eğer harici ekran kartı yoksa) Mac Os X Sierra yüklerken mutlaka DVI kablosu ile yükleme yapın VGA ile yükleme yapılırken kurulumun sonuna doğru siyah ekranda takılır kalırsınız.

Diyelim ki baş türlü sebeplerden siyah ekrana takılıyorsunuz o zaman da boot menüsünde space e basarak ince ayarlar kısmında block injections menüsünden grafik ile ilgili olan injections ları işaretleyin ve boot u bu ayarlarla başlat deyin, bu işlemi kurulumun ikinci kısmında da yapmalısınız yoksa yine siyah ekranda bekler kalırsınız.
Herkese başarılı kurulumlar.

AD Engelleyici Tespit Edildi

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.

AD Reklam Engelleyiciyi Devre Dışı Bıraktım    Hayır teşekkürler