S
Silinen üye 7507
Guest
merhaba iyi günler,
macOS Big Sur Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu konusundaki raw dosyasını indirip balenaEtcher ile usb'ye yazdım. bilgisayarı usb üzerinden boot ederken bu hatayı alıyorum. aida64 dosyasını da koydum. config.plist dosyasını da ayarladım. sizce problem nedir? teşekkürler.
kullandığım usb: Toshiba Thn-U202W0320E4, Usb 2.0 Flash Bellek, 32Gb Usb Beyaz: Amazon.com.tr
[YAPILDI] Başlamadan önce BIOS ayarlarınızı öntanımlı ayarlara çekin (Load Default Settings).
[YAPILDI] SATA: AHCI olarak ayarlayın
[YAPILDI] VT-D: Disable olarak ayarlayın
[BÖYLE BİR SEÇENEK YOK] EHCI Hand-off: Enable olarak ayarlayın.
[YAPILDI] xHCI Hand-off: Enable olarak ayarlayın.
[BÖYLE BİR SEÇENEK YOK] xHCI Mode: Smart Auto
[YAPILDI] Secureboot: Disable (Other OS) olarak ayarlayın
[YAPILDI] CFG-Lock= Disable
[YAPILDI] Boot Option Priorities: UEFI USB olarak ayarlayın. Yada UEFI and Legacy.
macOS Big Sur Intel ve AMD Kurulum İmajı - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu konusundaki raw dosyasını indirip balenaEtcher ile usb'ye yazdım. bilgisayarı usb üzerinden boot ederken bu hatayı alıyorum. aida64 dosyasını da koydum. config.plist dosyasını da ayarladım. sizce problem nedir? teşekkürler.
kullandığım usb: Toshiba Thn-U202W0320E4, Usb 2.0 Flash Bellek, 32Gb Usb Beyaz: Amazon.com.tr
[YAPILDI] Başlamadan önce BIOS ayarlarınızı öntanımlı ayarlara çekin (Load Default Settings).
[YAPILDI] SATA: AHCI olarak ayarlayın
[YAPILDI] VT-D: Disable olarak ayarlayın
[BÖYLE BİR SEÇENEK YOK] EHCI Hand-off: Enable olarak ayarlayın.
[YAPILDI] xHCI Hand-off: Enable olarak ayarlayın.
[BÖYLE BİR SEÇENEK YOK] xHCI Mode: Smart Auto
[YAPILDI] Secureboot: Disable (Other OS) olarak ayarlayın
[YAPILDI] CFG-Lock= Disable
[YAPILDI] Boot Option Priorities: UEFI USB olarak ayarlayın. Yada UEFI and Legacy.
Moderatörün son düzenlenenleri: