- Laptop Modeli
- MSI MegaBook GS72 6QE
- Anakart Modeli
- MS-1775
- İşlemci Modeli
- i7 6700HQ
- Grafik Kartı
- intel HD530
- Ses Kartı Modeli
- ALC898
- Ağ Aygıtları
- Killer E2400 Gigabit Ethernet Controller - Killer Wireless-n/a/ac 1535 Wireless
Hangi macOS sürümü sende yüklü?
Opencore ile HD530 u tanıtamadım. Bu durumda big sur çok kasınca catalina ya geri döndüm. Catalina da fazla kasmadığı için orada eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum.Kurulumu nasıl yaptın.
Hangi macOS sürümü sende yüklü?
Asus USB wifi n10 çalışması lazım. Sana zahmet library/extensions içindeki kextlerin ekran görüntüsünü atar mısınOpencore ile HD530 u tanıtamadım. Bu durumda big sur çok kasınca catalina ya geri döndüm. Catalina da fazla kasmadığı için orada eksiklikleri tamamlamaya çalışıyorum.
Kurulum hatası verdi zaten. Kurulmadı. Clover da hiç böyle sorunlar yoktu. HD530 dahil herşeyi tanıtmıştım. Sanırım opencore dan kaynaklı sorunlar bunlarKextlerin kurulmamış görünüyor. O yazılımı indirip kurduktan sonra sorun veriyor mu? Opencore EFI içinde kextlerin içinde kurulmuş olabilir mi? Onların bir fotosunu atabilir misin?
Disk yazma izinlerin kapalı olabilir. Terminalden csrutil status sonucunu d paylaş.
Tamam hata fotosunu atabilir misin? Opencore config paylaş.Kurulum hatası verdi zaten. Kurulmadı. Clover da hiç böyle sorunlar yoktu. HD530 dahil herşeyi tanıtmıştım. Sanırım opencore dan kaynaklı sorunlar bunlar
MacOS tarafında internet olmadığı için windows macos arasında gidip geliyorum o yüzden biraz uzun sürüyor kusura bakmayınTamam hata fotosunu atabilir misin? Opencore config paylaş.
Önemli değil.MacOS tarafında internet olmadığı için windows macos arasında gidip geliyorum o yüzden biraz uzun sürüyor kusura bakmayın
@mehmetyukselTamam hata fotosunu atabilir misin? Opencore config paylaş.
Sonuç aynı maalesef. İlginiz için teşekkür ederimŞimdi bu config ile dene yeniden başlatıp.
Ayrıca çalışan çalışmayanları özetle config dosyanın düzenlenmesi gerekiyor.
Bu da olmazsa şöyle yapalım. Opencore açılış ekranında recovery ile başlat ve yukardaki menüden terminal aç: csrutil disable yazıp yeniden başlat.
Olmadı bu Config ile dener misin?
Bu ikinci config bununla dene.
Configi denedin mi? Sistem tercihleri güvenlik ve gizlilik ekran görüntüsü atabilir misin? Ordan izin isteyen program var mı?@mehmetyuksel Son dediklerinizde yapıtım. gene olmadı. Sizi de çok yordum. Desteğiniz için tşkler.
Evet denedim. görüntüyü birazdan atıyorum.Configi denedin mi? Sistem tercihleri güvenlik ve gizlilik ekran görüntüsü atabilir misin? Ordan izin isteyen program var mı?
Sadece bu seçeneğin altında bu var diğer seçenekler boşConfigi denedin mi? Sistem tercihleri güvenlik ve gizlilik ekran görüntüsü atabilir misin? Ordan izin isteyen program var mı?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.