Merhaba
Daha önce hiç mac kurulumu yapmadım gerek bu forumda gerekse diğer forumlarda hazırlanan rehberlere göre hareket etmeme rağmen bir türlü sierra kurulumunu gerçekleştiremedim,Hiçbirinde ilk aşamayı geçemedim.
son olarak aynı anakarta sahip olduğumuz için [Başarılı Kurulum] Sierra⎪MSI X99A GAMING 7, Intel I7 5820K, GTX 970 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
arkadaşımızın rehberini adım adım takip ettim ve aldığım hata bu oldu
( daha önce farklı rehber denemelerimde "using reloc block:no hibarnete wake:no " hatası aldım,bunda "yes-no")
BaşlangıçtaOsxAptioFix2Drv-64.efi silip yerine OsxAptioFixDrv-64.efi ve Test2-2016.efi koydum,
mac kurmak için 16gb'lık usb kullanıyorum,Usb 2.0'a takıyorum,
Bios ayarlarını yapıyorum
Sistem Bilgilerim: sistemim mac için uygun mu bilmiyorum?
İşlemci: i7 6800k Broadwell
Anakart: Msi Gaming 7 x99a (güncel bios)
Ekran Kartı: Asus dual Nvidia Geforce GTX1060 6gb
Ram: 1X16 gb ddr4 3000 Corsair
Ssd : 2 adet Sandisk ultra2 240 gb (birinde win 10 kurulu diğeri boş, mac kurmak istiyorum) ( ikiside NTSF formatında)
Wi-fi adaptör: Tp-link TL-WN823N
Dvd writter : LG
Yardımınızı bekliyorum...
Daha önce hiç mac kurulumu yapmadım gerek bu forumda gerekse diğer forumlarda hazırlanan rehberlere göre hareket etmeme rağmen bir türlü sierra kurulumunu gerçekleştiremedim,Hiçbirinde ilk aşamayı geçemedim.
son olarak aynı anakarta sahip olduğumuz için [Başarılı Kurulum] Sierra⎪MSI X99A GAMING 7, Intel I7 5820K, GTX 970 | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
arkadaşımızın rehberini adım adım takip ettim ve aldığım hata bu oldu
( daha önce farklı rehber denemelerimde "using reloc block:no hibarnete wake:no " hatası aldım,bunda "yes-no")
BaşlangıçtaOsxAptioFix2Drv-64.efi silip yerine OsxAptioFixDrv-64.efi ve Test2-2016.efi koydum,
mac kurmak için 16gb'lık usb kullanıyorum,Usb 2.0'a takıyorum,
Bios ayarlarını yapıyorum
Sistem Bilgilerim: sistemim mac için uygun mu bilmiyorum?
İşlemci: i7 6800k Broadwell
Anakart: Msi Gaming 7 x99a (güncel bios)
Ekran Kartı: Asus dual Nvidia Geforce GTX1060 6gb
Ram: 1X16 gb ddr4 3000 Corsair
Ssd : 2 adet Sandisk ultra2 240 gb (birinde win 10 kurulu diğeri boş, mac kurmak istiyorum) ( ikiside NTSF formatında)
Wi-fi adaptör: Tp-link TL-WN823N
Dvd writter : LG
Yardımınızı bekliyorum...