Terminal uygulamasını açıp diskutil list komutunu kullan ve çıkan sonucu paylaş.
Güncel Clover configurator ile efi bölümünü mount edin. Sonrasında USB içerisindeki clover klasörü ile No name içindeki clover klasörü ile değiştirin. Sistemi yeniden başlatın. Sistemi USB'den başlatın. Clover boot options ve sonrasında add clover boot options for all entries üstüne gel ve enter basın. Sonra sistemi açın. Akabinde USB belleği çıkartıp sistemi yeniden başlatın. Sonrasında boot menüsünden OS X'e geçebilirsiniz.
Bu yazı sayesinde sonunda becerebildim. Tek sorunum Nvidia şuanda. Çözmeyi becerdim usb siz boot atmayı ama yinede atim.
Kod:
Last login: Mon Sep 25 23:45:31 on console
emincangencers-MacBook-Pro:~ emincangencer$ diskutil list
/dev/disk0 (internal, physical):
#: TYPE NAME SIZE IDENTIFIER
0: GUID_partition_scheme *120.0 GB disk0
1: Windows Recovery 314.6 MB disk0s1
2: EFI NO NAME 104.9 MB disk0s2
3: Microsoft Reserved 134.2 MB disk0s3
4: Microsoft Basic Data 75.7 GB disk0s4
5: Apple_HFS Macintosh HD 43.2 GB disk0s5
6: Apple_Boot Recovery HD 650.0 MB disk0s6
/dev/disk1 (internal, physical):
0: GUID_partition_scheme *2.0 TB disk1
1: Microsoft Basic Data Design 634.4 GB disk1s1
2: Microsoft Basic Data EmincanPrivate 1.3 TB disk1s2
3: Microsoft Basic Data Coding 52.4 GB disk1s3
/dev/disk2 (external, physical):
0: FDisk_partition_scheme *16.0 GB disk2
1: Windows_FAT_32 EFI 209.7 MB disk2s1
2: Apple_HFS Sierra Install 6.3 GB disk2s2
emincangencers-MacBook-Pro:~ emincangencer$
Şuan Mac açık. Nvidia hakkında sorunum ise;
Web sürücüsünü kurdum. Nvidia web, drv=1 işaretledim ama o zamanda sürekli resetleniyor Mac açılırken. Sanırsam siyah ekran diyorsunuz. Attığın linkten bakınca kafam karıştı. Çok fazla detay var. Şuan 17.1 kullanıyorum. nv_disable=1 siz girmiyor, verbos ekranında resetleniyor. Benim durumum için
Nvidia Web Driver Kurulumu ve Sorunları Çözme | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu
burdan hangi seçenekleri uygulamamı istersin? Sanırsam kimliğimi düşürüp kuracam kafam allak bullak oldu ya. Çok fazla sorun için çözüm yazınca onlara da kafam gidiyor.