H hackitoshGirl APPRENTICE 21 Ara 2017 34 2 0 26 28 Ocak 2018 #1 Merhaba Kolay gelsin Bu hata neden olabilir acaba ses yüklemeye çalışıyorumda diğer yöntemleri denedim bide bole denim dedim İyi akşamlar
Merhaba Kolay gelsin Bu hata neden olabilir acaba ses yüklemeye çalışıyorumda diğer yöntemleri denedim bide bole denim dedim İyi akşamlar
montezuma MASTER YODA Yönetici 19 Eki 2016 29,802 7,589 4,401 28 Ocak 2018 #2 Ses için hangi yöntemi denedin ve hata aldın? BUna göre çözüm üretebiliriz. BootLoader OpenCore 0.6.4 Anakart Modeli Asus Z170 Deluxe İşlemci Modeli Intel i7 6700K Grafik Kartı 8 GB Sapphire RX 580 & HD 530 Ses Kartı Modeli ALC 1150 Ağ Aygıtları Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet Disk ve RAM 500GB NVMe & 32 GB DDR4
H hackitoshGirl APPRENTICE 21 Ara 2017 34 2 0 26 28 Ocak 2018 #3 Denedim hata yok ama ses hala calışmıyor.. . AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu VoodooHDA 2.9.0 Ses Kurulum Paketi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu simdi karşılaştım mac'ı açarken açılma ekranında kalıyor usb'yle başlatığımda anca ole açılıyor neden olabilir acaba
Denedim hata yok ama ses hala calışmıyor.. . AppleALC.kext ile Hackintosh Cihazlarda Ses Aktif Etmek | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu VoodooHDA 2.9.0 Ses Kurulum Paketi | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu simdi karşılaştım mac'ı açarken açılma ekranında kalıyor usb'yle başlatığımda anca ole açılıyor neden olabilir acaba
montezuma MASTER YODA Yönetici 19 Eki 2016 29,802 7,589 4,401 28 Ocak 2018 #4 Eğer ses için yeni bir kext denemesi yapacaksan mevcut kurulu olanı sisteminden kaldırmadan, Rebuild Cache yapıp sistemi yeniden başlatmadan kext kurarsan HATA ALIRSIN. VoodooHDA Kurulumu ve Çözümleri | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu hackitoshGirl' Alıntı: simdi karşılaştım mac'ı açarken açılma ekranında kalıyor usb'yle başlatığımda anca ole açılıyor neden olabilir acaba Genişletmek için tıkla ... Rehberi takip etmelisin. [Video Rehber] Hackintosh Kurulumu Sonrası Clover BootLoader Ayarları ( Tüm Yöntemler) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu BootLoader OpenCore 0.6.4 Anakart Modeli Asus Z170 Deluxe İşlemci Modeli Intel i7 6700K Grafik Kartı 8 GB Sapphire RX 580 & HD 530 Ses Kartı Modeli ALC 1150 Ağ Aygıtları Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet Disk ve RAM 500GB NVMe & 32 GB DDR4
Eğer ses için yeni bir kext denemesi yapacaksan mevcut kurulu olanı sisteminden kaldırmadan, Rebuild Cache yapıp sistemi yeniden başlatmadan kext kurarsan HATA ALIRSIN. VoodooHDA Kurulumu ve Çözümleri | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu hackitoshGirl' Alıntı: simdi karşılaştım mac'ı açarken açılma ekranında kalıyor usb'yle başlatığımda anca ole açılıyor neden olabilir acaba Genişletmek için tıkla ... Rehberi takip etmelisin. [Video Rehber] Hackintosh Kurulumu Sonrası Clover BootLoader Ayarları ( Tüm Yöntemler) | osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu