Elimde kurulu High Sierra 10.13.3 var ama ben kullanırken sanki tam performansı alamıyorum. Örneğin tarayıcılarda sekmeler arası geçişler çok yavaş oluyor. Bazen Discord kullanırken mesaj gelirken ben yazmaya çalışınca 2-3 harfi birlikte atıyor. Yani yazma hızıma yetişemiyor. Özellikle de arkada Youtube üzerinden müzik açtığımda sanki bilgisayar donuyor gibi yavaşlıyor. Özellikle o videoları tam ekran yapınca animasyon berbat oluyor.
Ben ekran kartından şüpheleniyorum çünkü işlemciden tam verim alabildiğimi düşünüyorum. Güç yönetimi konusunda da Intel Power Gadget indirip baktım, çok başarılı bir güç yönetimi var. Ama ekran kartını da tanıttım. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
Ek olarak bir Benchmark yapayım dedim. macOS'un skoru Windows'u geçti.
CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S CASPER NIRVANA - Geekbench Browser
iMac (27-inch Retina Mid 2017) - Geekbench Browser
Cinebench ile de Windows'ta CPU'dan 590 civarı bir sonuç, GPU'dan 110FPS; macOS'te CPU'dan 588, GPU'dan 90FPS aldım. Ama %20'lik bir grafik performans farkı böyle bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
Ben ekran kartından şüpheleniyorum çünkü işlemciden tam verim alabildiğimi düşünüyorum. Güç yönetimi konusunda da Intel Power Gadget indirip baktım, çok başarılı bir güç yönetimi var. Ama ekran kartını da tanıttım. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
Ek olarak bir Benchmark yapayım dedim. macOS'un skoru Windows'u geçti.
CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S CASPER NIRVANA - Geekbench Browser
iMac (27-inch Retina Mid 2017) - Geekbench Browser
Cinebench ile de Windows'ta CPU'dan 590 civarı bir sonuç, GPU'dan 110FPS; macOS'te CPU'dan 588, GPU'dan 90FPS aldım. Ama %20'lik bir grafik performans farkı böyle bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum.