Opencore ile macOS High Sierra ndivia 1050 Ti tanıtma nasıl yapılır ?
- Anakart Modeli
- Asus x99 Deluxe 2
- İşlemci Modeli
- intel core i7 5960x
- Grafik Kartı
- Asus Rx 470
Güncelemeler tamam(17G14042) High Sierra sürümün bu olana kadar App Store güncellemelerini yaptın mı?
( config/Misc/SecureBootModel ) . < Bulamadım yerini boot debug secrity başlıklarına baktım bulamadım .Nvidia's Web Drivers (opens new window) Buradan Web Driver'ı indir kurulumdan önce config/Misc/SecureBootModel'in Disable olduğuna emin ol değilse yap ve yeniden başlat. Driver'ı kur ve boot argümanlarına bu komutu ekle nvda_drv_vrl=1 ardından bilgisayarını yeniden başlat. Kart tanınacaktır.
Security başlığında
Disable evetSecurity başlığında
High High Sierra Güncelleme yaptığım halde bu hatayı veriyor .Dediklerimi yap o zaman
Raw dosyası sizin dosyaDemek ki bir kere daha var. Dediğim gibi sürümün senin yazdığın gibi hatadaki sürüm olmalı.
Sırasıyla yaptım kurulum sırasında hata veriyor .İmajının kime ait olduğunu sormadım. Lütfen dediklerimi uygulayın ihtiyacım olmayan bilgiler vermeyin. Appstore daki olan güncellemeleri kontrol edip yapın.
recovery modda terminale ne yazmam gerekiyor onu anlamadım .
dener misin bunu yaptıktan sonra
Merhaba MacOs SIP Devredışı bıraktığımız halde Nvidia web Driver kurulumu hata veriyor . Şimdi tekrar size zahmet vermek istemiyorum .resimdeki kodlar. sen şunları yazsan da olur.
- csrutil disable
- reboot
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.