Optional rc scripts yukleme

asd.u

JEDI
16 Nis 2017
269
19
221
34
Merhaba arkadaşlar,
Benim sistem kurulumum şu sekilde; 250gb ssd'in, 150gb' inda EFI Windows var. Geri kalanında macOS. Fakat macOS'i USB olmadan açmak için Windows'tan 500mb parça ayırıp buraya fat32 formatladım ve USB'nin içindeki EFI klasörünün buraya ekledim. Artık ana ekranda BIOS'tan üste alınca Clover geliyor. Buraya kadar tamam fakat ben EFI'nin içindeki Clover'i v2.4k r4411 kefi bootloader sürümüne güncellemek istiyorum ve güncellerken "optional rc scripts icindeki disable sleep proxy client" seçeneğini seçmek istiyorum ki, PC uykudayken uyanmasın kendi kendine.
İlk olarak Clover installerda oluşturduğum 500 mb'lık alana kuramıyorum Clover'ı. macOS sisteminin olduğu yere kurabiliyor sadece seçenek olarak. Clover'ı güncellerken aynı zamanda nasıl "disable sleep proxy client" i yüklerim ve hangi seçenekleri seçmeliyim?
"disable sleep proxy client" optional rc scripts seçeneğinin içinde ve onun aktif olması için üstteki 2 seçenekten biri seçilmeli; " install rc scripts on target volume " veya "install all rc scripts on all other bootable ". Kısacası bu ekranda neleri seçmem gerekiyor ve EFI klasörünü nasıl güncellerim. Öbür türlü bilmediğim bir yere kuruyor işletim sistemi içerisinde.
_GfHsN_w1lIC3HPtq8OMzpiMd6GuVLUN.png

----------------------------------------------------------up-------------------------------------------------------------------------------------------

montezuma

MASTER YODA
Yönetici
19 Eki 2016
29,799
7,586
4,401
"disable sleep proxy client" i yüklerim
Senin CLOVER bootloader nereye kurduğun önemli değil. Betik kök dizinde ~etc/rc.boot.d içine kurulur. Clover Bootloader'ı kendi oluşturduğun bir bölüntüye EFI boot seçeneği ile kuramazsın. Senin kurulum HDD formatı ne ise ona uygun ayarlar seçmelisin.
Bunun için video rehberi takip etmelisin.

BootLoader
OpenCore 0.6.4
Anakart Modeli
Asus Z170 Deluxe
İşlemci Modeli
Intel i7 6700K
Grafik Kartı
8 GB Sapphire RX 580 & HD 530
Ses Kartı Modeli
ALC 1150
Ağ Aygıtları
Broadcom BCM43xx - I211 Gigabit Ethernet