Bios ayarlarını yaptım, Sürücüyü HFS'ye formatladım, imajı USB'ye yazdım, USB'den boot atarak kuruluma geçtim.
Sorunlar burdan itibaren başlıyor.
İlk kurulumdan sonra yapılan yeniden başlatma işleminde, kurulumu yaptığım HDD'yi seçiyorum, Apple logosu geliyor, aşağıdaki bar dolduktan sonra monitöre sinyal gelmiyor.
PC'yi yeniden başlatıp USB boot menüsünde sürücüyle boot yaparken "safe mode" da çalıştırdığımda ancak kurulumun ikinci adımını ve sonrasında Mac masaüstünü görebiliyorum. Ama burada ise ne internete bağlanabiliyorum, ne de Sierra USB içeriğinde Multibeast ya da CloverBoot uygulamalarını göremiyorum.
Gidebildiğim en uzak nokta Mac OS'u safe mode'da çalıştırabilmek. Bu konu hakkında bir bilginiz varsa ve beni aydınlatırsanız memnun olurum.
Ayrıntılı sistem özelliklerim şunlardır:
CPU: Intel Core I5-6400 2.70gHz Skylake
Motherboard: Asrock B150M Pro4/Hyper 2133mHz
RAM: Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133mHz
Graphics Card: Sapphire NITRO+ Radeon RX 480 OC
SSD: Samsung 750 EVO 120GB
HDD: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM
HDD2(MacOS boot içeren): Toshiba 500GB 7200RPM
Sorunlar burdan itibaren başlıyor.
İlk kurulumdan sonra yapılan yeniden başlatma işleminde, kurulumu yaptığım HDD'yi seçiyorum, Apple logosu geliyor, aşağıdaki bar dolduktan sonra monitöre sinyal gelmiyor.
PC'yi yeniden başlatıp USB boot menüsünde sürücüyle boot yaparken "safe mode" da çalıştırdığımda ancak kurulumun ikinci adımını ve sonrasında Mac masaüstünü görebiliyorum. Ama burada ise ne internete bağlanabiliyorum, ne de Sierra USB içeriğinde Multibeast ya da CloverBoot uygulamalarını göremiyorum.
Gidebildiğim en uzak nokta Mac OS'u safe mode'da çalıştırabilmek. Bu konu hakkında bir bilginiz varsa ve beni aydınlatırsanız memnun olurum.
Ayrıntılı sistem özelliklerim şunlardır:
CPU: Intel Core I5-6400 2.70gHz Skylake
Motherboard: Asrock B150M Pro4/Hyper 2133mHz
RAM: Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133mHz
Graphics Card: Sapphire NITRO+ Radeon RX 480 OC
SSD: Samsung 750 EVO 120GB
HDD: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM
HDD2(MacOS boot içeren): Toshiba 500GB 7200RPM