Öncelikle ben kendi kullandıklarımı yazayım. GarageBand, Office, Chrome, Spotify, VLC, Flux, Swift ve son olarak Dropbox
Arkadaşlar çok mu basit olacak bilmiyorum ama kullandığınız uygulamaların windowsun hangi uygulamasına alternatif olarak kullandığınız yazarsanız ben ve benim gibi yabancı kalanlar da öğrenmiş olur diye düşünüyorum.
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GIMP Photoshop alternatifi en iyi program.Fotoğraf arşivleme ve düzenleme için hangi programlar var arkadaşlar tecrübesi olanlar paylaşırsa memnun olurum. OsX in kendi uygulaması hoşuma gidiyor ancak başka alternatifler var mı merak ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sounflower olabilir. Bunun için rehberi de mevcut.atext, spectacle, my tuner radio kullandığım uygulamalar.
Sistem sesini kaydedebileceğim bir uygulama var mı arkadaşlar.
Ben antivirüs hiç kullanmadım. Ancak kullanmak istersen sophos kullan. Hep sisteme yük bindirmez, hem ücretsiz, hemde ücretli antivirüs yazılımlarından çok daha iyi performans veriyor.Arkadaşlar antivirüs programlari hackintosh için sorun oluşturuyor mu birde mac temizleme programları aynı şekilde sorun teşkil ediyormu ?
Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!
Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarsa da, web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi ve bize destek olmak için lütfen AdBlocker’ınızı devre dışı bırakın.