Grafik & Tasarım osxinfo.net uygulaması

yigit_gencer31

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Mar 2020
334
97
301
İlk öncelikle hepinize iyi akşamlar, geçen gün evde boş boş otururken aklıma osxinfo.net için gönüllü uygulama yapma planı geldi. Uygulamanın amacı telefondan giren arkadaşların sıkıntısız bir şekilde tarayıcı ile uğraşmadan tek tık ile girebilmesini sağlamaktır. Ne yazık ki bu proje için biraz süreye ihtiyacım var. Elimde şu an için bilgisayar yok ve bu projenin uzun sürme nedenlerinden en büyük etken olarak görev almaktadır. Tabiki de buraya kadar size umut vermiş olabilirim ama bunların hepsi @montezuma'nın onayı ile olacaktır. İyi Hackintosh'lu Geceler. :):):):):):)

Laptop Modeli
Acer Aspire 3 A315-53G-578Q
Anakart Modeli
MacOS Big Sur Public Beta 11.0.1 with OpenCore 0.6.2
İşlemci Modeli
Intel Core i5 7200U
Grafik Kartı
Nvidia Geforce MX130 (Devre Dışı)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC 255
Ağ Aygıtları
Qualcomm QCA61x4A QCA9377| Wireless USB Adapter
Disk ve RAM
1 TB Disk 4 GB Ram 2133 MHZ

suboregi

JEDI
26 Eki 2018
321
113
251
Android için webview metodunu kullanabilirsin, android programlama konusunda sorunun olursa bana yazabilirsin.
Mac için hangi diller kullanılıyor bilmiyorum lakin ben de zamanım olduğu vakit bir tweak tool kodlayabilirim veya web projesi.

• Like
Tepkiler: yigit_gencer31

yigit_gencer31

JEDI
DENEYİMLİ ÜYE
30 Mar 2020
334
97
301
Android için webview metodunu kullanabilirsin, android programlama konusunda sorunun olursa bana yazabilirsin.
Mac için hangi diller kullanılıyor bilmiyorum lakin ben de zamanım olduğu vakit bir tweak tool kodlayabilirim veya web projesi.
Destekleriniz için çok teşekkürler
Uygulama yapma işini ertelemek zorunda kaldım çünkü XenFero Forum alt yapısı yaptığım uygulamalar ile uyumsuz oldu. Şu anlık chrome ile girmeye mecburuz :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:):):):):):):):):)

Son düzenleme:
Laptop Modeli
Acer Aspire 3 A315-53G-578Q
Anakart Modeli
MacOS Big Sur Public Beta 11.0.1 with OpenCore 0.6.2
İşlemci Modeli
Intel Core i5 7200U
Grafik Kartı
Nvidia Geforce MX130 (Devre Dışı)
Ses Kartı Modeli
Realtek ALC 255
Ağ Aygıtları